*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Sao Paolo-Fluminese Maçı

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu direkten dönme olayı beni de baya sinirlendirirdi. Sanki biri yönlendiriyor ve bize haksızlık yapıyormuş gibi hadi ya bu nasıl iş, böyle şey mi olur derdim. Dil Çıkarma
Hele ki zorlu maçlarda berabere veya 1 farkla mağlupken bir yandan gol için çabalıyor bir yandan da zamanı kontrol ediyorduk. Tam kesin gol dediğim anda direğe çarpması veya kaleciyi geçtikten sonra tamamdır dediğim anda oyuncunun topu çıkarması beni deli ederdi.

Bende atari döneminde normal şekilde ilk takımı 10-0 yenmiştim. 23. takımı da 21-0 ile yenmiştim. Tabi o dönem orada yaptığım Tsubasa, Hyuga gibi oyuncularla kaymayıp onları sadece gol yollarında kullanıyordum. Souda da dahil hemen herkesle gol atmıştım. Oyunu bitirdikten sonra bu şekilde her maçı yeniden oynayıp gol yemeden en farklı skoru yapmaya çalışıyordum.

Evet, güçler öyle dengeli bir şekilde ayarlanmış ki sanki her takıma kaç kez yenilme ihtimalimiz hesaplanmış da ona göre ayarlanmış. Bazen düşünüyorum bunlar ne şekilde ayarladı bunu diyorum. Yani mesela 16. takım Japonya' ya 3-5 kez yenildiğim oluyordu. Polonya' ya yine öyle. Sonra İtalya, Toho falan bunlara birkaç kez yeniliyorduk. Ama buna rağmen son maçlara gelince o kadar level atlamamıza rağmen çok kolay olmuyordu.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Rakip İncelemeli Fluminese Maçı - Yazar: Hiena - 19-11-2016, Saat: 15:31

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,702 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,604 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: