*

İstediğimiz Maçta Zaman Süresini Belirleme

Bu konu; 58 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar merhaba

Zorunlu birkaç günlük aradan sonra önemli sayılabilecek yeni bir paylaşımı sizlere sunmak istiyorum.

Şimdi biliyorsunuz 2-3 yıl kadar önce zaman süresini değiştirme kodlarını sizinle paylaşmıştım. Ama orada sadece kulüp takımları ve milli takımlar için, birde uzatma dakikaları ayrı olmak üzere sadece bu bölümlerde süreyi istediğimiz gibi belirleyebiliyorduk.

İşte şimdi vereceğim kodlarla maça özel olmak üzere, her bir maçta tek tek zaman süresini kendiniz belirleyebileceksiniz.

Ayrıca bu zaman sürelerini ayarladığımız bazı maçlar dışında birde özel olarak bir maçta veya istediğiniz kadar maçta ilk yarıda süreyi kısa tutarak avans gol uygulaması ile maça başlayabilirsiniz. O maçta kendi lehinize veya rakip lehine artı gol uygulaması ile maça başlayabilirsiniz ve 2. yarıda o skoru yakalamaya çalışabilirsiniz. Mesela 2. maçta 3-0 geriden maçın son saniyeleri olmak üzere başlayıp 2. yarıda goller bulup öne geçerek maçı kazanmaya çalışabilirsiniz.

Olay son derece basit. Link içerisinde bulunan dökümanda gerekli açıklamaları yaptım. O bilgilerden yararlanıp basit bir şekilde istediğiniz maçta istediğiniz süreyi kendiniz belirleyebilirsiniz.

İyi eğlenceler dilerim.

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
İstediğimiz Maçta Zaman Süresini Belirleme - Yazar: Hiena - 12-11-2016, Saat: 18:10
eline sağlık - Yazar: alperen48muğla - 01-03-2020, Saat: 00:28
RE: İstediğimiz Maçta Zaman Süresini Belirleme - Yazar: C23 - 11-07-2026, Saat: 05:00

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Oyunundaki Tüm Sinirlenmeleri İstediğimiz Maçlarda Yapma bakgal 14 2,265 01-07-2026, Saat: 12:05
Son Yorum: emir61
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 63 9,784 26-06-2026, Saat: 00:07
Son Yorum: rapın3113
Oyunculara Her Maçta İstediğimiz Yakın Görünümü Ekleme Hiena 19 3,771 25-06-2026, Saat: 23:19
Son Yorum: Tsubasa lebanon
Misugi,Diaz,Matsuyama,Schneiderin Sinirlenmesini İstediğimiz Oyuncuya Verme bakgal 33 3,504 19-06-2026, Saat: 17:22
Son Yorum: Tatuo
Drive-Tiger Özelliğini İstediğimiz Şuta Uygulama Hiena 16 3,001 31-05-2026, Saat: 02:39
Son Yorum: C23

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: