Tsubasa İle Nasıl Tanıştınız ?
Tsubasa İle Nasıl Tanıştınız ?
Bu konu; 43 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Uzman Üye
51
2,995Mesajlar
92Konular

- Rep Puanı:
- 51
- Tuttuğu Takım
- Fenerbahçe
- Karakter
- Taro Misaki
- Aldığı beğeni
- 2
- Verdiği beğeni
- 39
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Japonya'da Tsubasa Heykellerinin Olduğu Tsubasa Park ve Yotsugi 'ye Gittim (Video) | knighTeen87 | 1 | 253 |
17-12-2024, Saat: 21:10 Son Yorum: Ysy56 |
|
| Captain Tsubasa: Japonya İlk 11'i. | Jun Misugi a | 4 | 8,872 |
12-10-2024, Saat: 22:42 Son Yorum: Tolga08) |
|
| Japonya'daki Captain Tsubasa Town Ziyaretim (Fotolarla) | knighTeen87 | 5 | 685 |
11-09-2024, Saat: 22:23 Son Yorum: Tsumax |
|
| Tsubasa NFT | Tisbir | 1 | 317 |
16-03-2023, Saat: 12:35 Son Yorum: Tisbir |
|
| [Yılbaşı Etkinlikleri!] Kaptan Tsubasa Discord! [ARTIK 700 ÜYE!] | KTTDC | 12 | 3,765 |
07-05-2022, Saat: 16:20 Son Yorum: Tsumax |
|
| Yönetim Ayarları | ||
Görüntüleyenler:

ağzım kulaklarımda eve geldim nasıl taktım nasıl oynamaya başladım farkında bile değilim.hemen hemen aynı tadı aldım.şutların güç farklarına bile kafayı yormaya başladım.hatta kardeşimle bunun ölçümünü bile yapmaya başlamıştık,bu süper enters şu enters gibilerinden daha nice yorumlar.ve oyunun ilk turnuvasını bitirdiğimde gördüm ki daha oyun devam ediyor,hemen anladım tsubasa da aynı şekilde devam edecekti fakat biz fazla beklememiştik.oyunu komple bitirip kasedi güvenli bir yere koyup hemen arkadaşıma gittim kasedi istedim vermedi ben oynuyorum diye.ona güzel bir para teklif ettim kabul etti.kasedi aldığımla doğru televizyonun başına.ondan sonra olan oldu,yeni bir televizyon aldık kardeşimle.boş bir odaya el koyup sabahlardan akşamlara kadar oynamaya başladık.fakat oda yetmemeye başladı ve annemler köye falan gittiklerinde bizde başında sabahlıyorduk cihazın biraderimle beraber.işte öyle zaten küçüklükten beri bakardım çizgi filmlerine oyunuda üstüne katmer oldu.şimdi üst seviye bir bilgisayarla bile başka oyunları oynamıyorum nesde ct 2 ve diğer ctlerden başka.