*

pokemon firered türkçe ve resimli türkçe çözüm

Bu konu; 17 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : myotismon
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@JunYusuf tamam siz oynayın yazarsınız dediğim gibi içinde Türkçe resimli anlatım mevcut oyunda türkçe resimli anlatım ince detayına kadar anlatılmış birde şu trade ile ilgili video çekmeyi düşünüyorum zorluğu yok ama videolu anlatım her zaman kolaylık olur iyi anlamak açısından

@Anime Freak dediğim gibi ilgi ve rağbet olursa paylaşıcam hepsini rağbet olmazsa paylaşmamın bir anlamı olmaz çünkü hem gameboy pokemon oyunları emarald leaf green vs ve bazı hack oyunları var elimde 3ds oyunlarıda mevcut mesela emeraldda normal hikaye bitince oyun tekrar başlamaz başa alır ama halbuki oyun devam ediyor ve devamında groudon ve kyogre gibi efsane pokemonlar yakalanıyor ekstra görevler çıkıyor fireredde ise sanırım 150 idi 150 çeşit pokemon yakalarsan pokedexte 150 çeşit pokemonun gözükürse oda devam ediyor ondada new two yakalıyoruz ve deoxy ho oh lugia efsanelerini yakalıyoruz bunları yakalamak için gerçek hayatta bir kart mı ne alıyorduk onla gidiyorduk adalara ama bu adalara gidecek gamesharkları (hile kodlarını) paylaştım paylaştığım gamesharklarla gidebilirsiniz birde suicune entei ve raikou efsane köpekler var bunların yakalanması biraz meşakatli ama zor değil bunları anlatıcam nasıl yakalandığını
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: pokemon firered türkçe ve resimli türkçe çözüm - Yazar: myotismon - 07-08-2014, Saat: 11:43

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tecmo Cup - Soccer Game Türkçe (Robin) Crazy Striker 76 10,267 15-06-2026, Saat: 21:05
Son Yorum: tammam
Nekketsu Monogatari (Nekketsu Story) Türkçe Kojiro Hyuga 13 4,453 19-12-2025, Saat: 19:57
Son Yorum: cennem
Pokémon Platin Türkçe Yama %100 TimeLordPandora 8 2,901 07-12-2025, Saat: 05:02
Son Yorum: Ufuk6p2
Pokemon Mmo Online TimeLordPandora 9 2,211 24-03-2025, Saat: 05:57
Son Yorum: TimeLordPandora
Super Mario 64 Türkçe TimeLordPandora 4 1,563 18-11-2024, Saat: 21:00
Son Yorum: TimeLordPandora

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: