*

Boş bölüm gösterme ? ( Şuta vuruş anı yaratmak için )

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : kasabianca
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabii işte tüm bu boş bölümlerden bahsediyorum. Her boş bölüm arasındaki kodların (bölümlerin) başında o bölümü gösteren 4C xx xx gibi kodlar vardır. Bunun mantığını çözersek o gösterdiğin F000 gibi bölümlerle beraber bütün boş bölümleri kullanabiliriz. Bunun gibi uzun boş bölümleri kullanabilirsek zaten çok rahat bir şekilde oyunlarımızda istediğimiz uzunlukta animasyonlar, takım kadroları, oyuncu, takım ve şut isimleri gibi her türlü özelliği kullanabiliriz. Oyunumuzu editlerken boş yer kalacak mı diye endişelenmeden ve birçok boş bölümü kullandıktan sonra oyunun son editleme aşamalarında oraya buraya yer gösterip parça parça bir yerlere kod sıkıştırmak zorunda kalmayız.

Zira son oyunumda şutla konusunda bunu çok yaşadım. bir şuta vuruş veya kaleye gidiş anını sonradan uzatmak istediğim için 5,6 farklı yere yer göstermeyle (F2 10 FD gibi) o kodları parçalamak zorunda kaldım. Aynı zamanda bu baya vakit kaybı oluyor. Mesela diğer tüm boş bölümleri kullanabilseydik; şutlar için 4C00 lı bölümleri, isimler için 3FD20 bölümleri, takım kadroları için 3BD00 lı bölümleri, maç öncesi bilgi ekranında her bir oyuncunun özel hareketlerinin çıkması için F010 lu bölümleri, özel animasyonlar için 379A0 gibi bölümleri, ara sahneler için 278A0 gibi bölümleri kullanırdık ve hiç böyle bir karmaşayla uğraşmaz ve vakit kaybetmezdik.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Boş bölüm gösterme ? ( Şuta vuruş anı yaratmak için ) - Yazar: Hiena - 20-04-2014, Saat: 18:39

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Açılış sahnesi için MaJuni0r 5 466 12-08-2024, Saat: 15:22
Son Yorum: MaJuni0r
Slider Cannon - Twin Shot şutu için sorum Tsubasagülü 5 771 06-11-2023, Saat: 00:36
Son Yorum: Hiena 2
Drive şut vuruş animasyonu yardım. GurkaN88 1 566 19-04-2023, Saat: 13:52
Son Yorum: Jun Misugi
Allah Rızası İçin yardım :D TSUBASA TV 5 731 13-03-2023, Saat: 19:19
Son Yorum: TSUBASA TV
cyclone avans gol uygulamasını başka şuta ekleme Zefsane 1 305 10-03-2023, Saat: 15:33
Son Yorum: Hiena 2

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: