*

Hayranı Olduğunuz Karakteri Neden Seçtiniz ?

Bu konu; 19 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taro Misaki
Nedeni İse Tambir ben Ben Ortasaha Oyuncusu Dielim Defansım Ama Pasları Haraketleri Zeka Sı 2 Li Oynayış Tarzı Pas Atarken Ona Özenirdim Küçüklüğümde Şöyle derdim Örnk:Ahmet Yakalaaaa
Uzun Paslarda Tabi Uzun Mesafeli Yani Herneyse Topa Falsolu Vurduğumda Bumeran Shoooot Diye bAğırırım Hayla O Bende Alışkanlık Olmuş Ve Tekniğini Çalımları Her Şeyi Ben gibidir Hatta Birkeresinde Köyde Tişörtümün Arkasına Japoya Arması ve 11 Numarasını Eklmeiştim Çok da Güzel di Hayla duruyor Maçlara Öyle Giderdim Açık Ağızlı Gülümseme Misaki Tsubasadan Sorna Gelen Mkemmel Oyuncudur Takımıyla İyi Paslaşan Gerektiğinde Defansa Gerektiğinde Gol atan Gerektiğinde Atağa çıkan bir oyuncudur

Rivaul
Nedeni İse Rivaul Gerçekten Sakin Bir Oyuncu Ayrıca Tekniği De çok iyi Ve Mükemmel Bir Forvet Takım La iYi Anlaşan Rivaul Turn kEndine Bir Ait Çalımı Olması Hele o Çalımı Çok hoşuma Gider 2. Favorim Bu oyüzden
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Hayranı Olduğunuz Karakteri Neden Seçtiniz ? - Yazar: TaroMisaki - 30-09-2013, Saat: 15:39
Cvp: RE: Hayranı Olduğunuz Karakteri Neden Seçtiniz ? - Yazar: Owari da - 07-09-2014, Saat: 19:40

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: