*

Hayranı Olduğunuz Karakteri Neden Seçtiniz ?

Bu konu; 19 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben aslında bundan yıllaaaar yıllar önce CT ile ilk tanıştığımda en sevdiğim karakter/oyuncu Misaki idi, gerçi hala severim ama ilerleyen zamanlarda Matsuyama karakterini tanıdıkça benim özdeşleştiğim asıl kişinin Misaki değil Matsuyama olduğunu farkettim. Güzel

Misaki bir kere çok teknik, mükemmel bir futbolcu, bense ortalama bir futbol oynuyordum, bu açıdan bakınca Matsuyama'nın teknikleri benimle daha fazla örtüşüyordu. Ayrıca Misaki ofansif orta saha oyuncusu iken Matsuyama defansif orta sahaydı, ben de gerçek hayatta orta saha oynarım ama Misaki gibi değil Matsuyama gibi. ;)

Matsuyama'nın kaptanlığı, cesareti, istekli oyun tarzı filan her geçen sene daha fazla hoşuma gider oldu.

Hachimakisi (Baş bandı / Avatara bakınız Süper) özellikle ona tüm diğer karakterler içerisinde bambaşka bir karizma katıyor. Küçükken böylesi baş bantları yapar, üzerine de Tarzan Japoncam ile Matsuyama yazar ve öyle mahalle maçlarına giderdim. Dil Çıkarma

Daha çok sayarım da sanırım yeterli. Kısacası Matsuyama karakteri ile ilgili olan her ne varsa benim çok hoşuma gidiyor, bu nedenle de en sevdiğim, hayranı olduğum karakter. Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Hayranı Olduğunuz Karakteri Neden Seçtiniz ? - Yazar: Hikaru Matsuyama - 29-09-2013, Saat: 08:56
Cvp: RE: Hayranı Olduğunuz Karakteri Neden Seçtiniz ? - Yazar: Owari da - 07-09-2014, Saat: 19:40

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: