*

Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Shadoww
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Futbol önce sahada değil kafada kazanılır sahada sonucunu görürsün.

İlk dünya kupasını izleyecek nesile üzülüyorum hoş Türkiye'nin katıldığı 3.dünya kupası bu benim de Türkiye'yi izlediğim 2.Dünya Kupası bu ilki 2002 yılındaydı ve o zamanlar 10 yaşındaydım ama her şeyi gayet net hatırlıyorum.

Milli takımı sanki yataktan zorla kaldırıp maça getirmişler gibi pek ruh yok zaten Montella italyan kökenli olduğu için takımı süper defansif de oynatıyor bu da bizimle çok uyuşmayan bir durum.Çünkü ülkelerin futbol karakterleri vardır.
İspanya takımı tiki taka oynar, Fransa sanatsal oynar daima yıldız oyuncuları vardır, Almanya disiplinli oynar, Çekya duran toplardan uzun boylu oyuncularla gol bulur vs.
Bizimki de tamamen çoşkulu ve kaotik futbol yani 2-0'dan maçı 3-2'ye de çevirirsin durduk yere 2 saçma gol de yersin biz böyleyiz

Takım kafada yenilgiyle çıkmış zaten Rakip kontradan 2 gol attı ve kapandı bizde de çilingir oyuncu olmadığından skor kaçınılmazdı.Aslında maçlar başlamadan herkes grup favorisi olarak bizi gösteriyordu ama bu kafayla gruptan çıkmak bile zorlaştı.

Milli takım kötü çünkü sahada bir takım yok herkes kopuk ve gol planı olmadan karambol oynadı.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: Shadoww - 14-06-2026, Saat: 09:30
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: Ysy56 - 14-06-2026, Saat: 09:44
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: Shadoww - 14-06-2026, Saat: 09:57
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: Ysy56 - 14-06-2026, Saat: 10:23
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: lleknwn_ - 14-06-2026, Saat: 14:46
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: Jun Misugi - 14-06-2026, Saat: 16:47
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: lleknwn_ - 14-06-2026, Saat: 22:10
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: tammam - 15-06-2026, Saat: 21:04
RE: Avusturalya Maçı Hakkında Yorumlar - Yazar: Shadoww - 17-06-2026, Saat: 09:31

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: