*

Mobil için en iyi nes emulatorleri öneri

Bu konu; 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : lleknwn_
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar bugün size tusubasa hack çalışmaları oynaminizi saglicak en iyi emulatorleri onercem

1-nostolgia nes 

Uygulama güzel ve kullanışlı tek yapmanız gereken emülatör girip istediğiniz romu seçmek isterseniz direk klosor seçip de yapabilirsiniz

2-super8plus nes emülatör 

Çok kolay çalıştırmak yapmanız gereken uygulamayı açıp dosya erişimine izin vermek

3-john nes 

Uygulama iyi ama üstteki uygulamalara göre biraz kötü ama kullanışlı girdiğinizde rardan çıkardığınız klosoru seçip içindeki Hacki rahatlıkla oynayabilirsiniz

4-Lemuroid 

Bu uygulama müthiş hem snes hem nes hem gba bir çok emülatör var içinde bu emülatör de rahatlıkla istediğiniz romu seçip oynayın ister CT 2 ister CT 3 ister 4 ve 5 istediğinizi seçin 

5-PSX emülatör 

Buda Lemuroid emülatör gibi aynı ama bir isnisna tusubasa PS 1 oyununuda açıyor o oyun tusubasa get in tomorrow ve tavsiye ederim güzel ve kullanışlı 

6-Snes9x

Bu emülatör hem az MB hemde baya iyi bu emülatör de tusubasa 3 4 5 oyunlarını oynayabilirsiniz bende kullanıyorum ve sorun yok baya kullanışlı eyer tusubasa 3 4 5 oyunları oynicaksaniz tam sizlik

Benim size önerim eyer CT 2 oynicaksaniz super8plus emülatör olur nostolgia neste güzel John nes eburlerine göre zayıf 

Umarım bu konu ise yaramıştır bu arada bende mobilciyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Mobil için en iyi nes emulatorleri öneri - Yazar: lleknwn_ - 30-01-2026, Saat: 23:56
RE: Mobil için en iyi nes emulatorleri öneri - Yazar: Shadoww - 23-05-2026, Saat: 16:10

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
FanFic İçin Katılım Antony Santana 3 999 07-05-2014, Saat: 01:38
Son Yorum: Antony Santana

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: