*

Yoichi Takahashi ile Röportaj Yapacağım. Kendisine Sorularınız Varsa Paylaşın Lütfen

Bu konu; 10 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : knighTeen87
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu soruların bazılarının cevaplarını biliyorum.

1.Tsubasa gidip Misaki Nankatsu'ya geldikten sonra 3 yıl da Toho şampiyon oldu. Bu Holland Youth mangasında belirtiliyor. Holland Youth mangasında aralarındaki üçüncü maç çizilmiş durumda ve bu son maçı da Toho 2-1 kazanıyor.

2.World Youth'da Muller'i Levin'in şutu sakatlıyor ancak Schneider'in nasıl sakatlandığı hakkında bilgi yok.

3.Roberto aktif bir maça çıkarsa kör olma tehlikesi olduğu için bence böyle bir şey olmayacaktır.

4.Bildiğim kadarıyla World Youth mangasının satışları iyi değildi ve yayınevi Yoichi Takahashi'yi bir an önce manga final yapsın diye sıkıştırıyordu. Bu nedenle final maçını daha rahat çizebilmek için yarı final maçını feda etti.

5.Rivaul'un burda bilerek yaptığı daha sonra anlaşılıyor. Rivaul rekabetçi ruhu uyandığında böyle yollara başvurabiliyor. R.Madrid maçında aynı dirseği kendisini marke eden Blueno'ya da vuruyor. Son olarak Almanya maçında Kaltz'ın karnına yakın mesafeden şut çekerek bilerek kaburgalarını kırıp sakatladı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Yoichi Takahashi ile Röportaj Yapacağım. Kendisine Sorularınız Varsa Paylaşın Lütfen - Yazar: Snake10 - 17-01-2025, Saat: 01:40

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
lütfen yardım edin darklord80 8 1,853 24-10-2014, Saat: 10:19
Son Yorum: TaroMisaki

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi