*

Japonya'da Tsubasa Heykellerinin Olduğu Tsubasa Park ve Yotsugi 'ye Gittim (Video)

Bu konu; 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : knighTeen87
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çocukluğumdan beri büyük bir Kaptan Tsubasa hayranı olarak, serinin yaratıcısı Yoichi Takahashi'nin memleketi Katsuhika City'e gittim üçüncü Japonya gezim esnasında. Yoichi Takahashi'nin çocukluğunun geçtiği, Tokyo'da yer alan bu küçük semte serinin onuruna pek çok Tsubasa objesi serpiştirilmiş.

Bölgeye gitmek için indiğiniz Yotsugi istasyonunun dört bir yanı serinin çizimleri ile kaplanmış. Hatta trenler yaklaşırken klasik açılış müziği jingle olarak çalarken anonsu da bizzat Tsubasa yapıyor. İstasyonun içindeyse renkli bir Tsubasa heykeli ve oldukça ince bir işçilik isteyen tahta çubuk çizimleri karşılıyor.

Bölgenin asıl olayı ise çevredeki parklara ve mekanlara serpiştirilmiş olan, serideki farklı karakterler için yapılmış 9 adet bronz heykel. Havadaki cehennem sıcağına rağmen eşimle bu küçük mahallerde gezerek Tsubasa, Hyuga, Ishizaki, Roberto ve Sanae'nin heykellerini bulduk. Hatta Tsubasa'nın heykelinin yer aldığı ve Yoichi Takahashi'nin çocukken hep oynadığı parkın adı Tsubasa Park şeklinde resmi olarak değiştirilmiş.

Gönül isterdi ki diğer bütün heykelleri de tek tek bulalım fakat şakasız baygınlık geçirtecek seviyedeki sıcaklık ve zamanımızın kısıtlı olması sebebiyle diğer heykellere gidemedik (Tüm heykelleri yürüyerek bulmanız yaklaşık 2 saat zaman alacaktır).

Gene de Tsubasa tutkunu birisi olarak ömrüm boyunca unutamayacağım, oldukça keyifli bir tecrübe oldu benim için. Tsubasa'nın kutsal topraklarına gitmiş oldum sizin anlayacağınız. O yüzden sizlerle de paylaşmak istedim. Cep telefonu ile çektiğimiz videolara rüzgar sebebiyle söylediklerim pek anlaşılmadığı için de altyazı ekledim. Eğer bir gün Tokyo'ya giderseniz de mutlaka sizin de tecrübe etmenizi öneririm.

Tüm Tsubasa dostlarına sevgiler!

[Resim: 1274.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Japonya'da Tsubasa Heykellerinin Olduğu Tsubasa Park ve Yotsugi 'ye Gittim (Video) - Yazar: knighTeen87 - 17-12-2024, Saat: 21:06

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa: Japonya İlk 11'i. Jun Misugi a 4 8,873 12-10-2024, Saat: 22:42
Son Yorum: Tolga08)
Japonya'daki Captain Tsubasa Town Ziyaretim (Fotolarla) knighTeen87 5 685 11-09-2024, Saat: 22:23
Son Yorum: Tsumax
Tsubasa NFT Tisbir 1 317 16-03-2023, Saat: 12:35
Son Yorum: Tisbir
[Yılbaşı Etkinlikleri!] Kaptan Tsubasa Discord! [ARTIK 700 ÜYE!] KTTDC 12 3,769 07-05-2022, Saat: 16:20
Son Yorum: Tsumax
Captain Tsubasa Orijinal Oyun Koleksiyonum knighTeen87 13 2,982 08-02-2021, Saat: 20:53
Son Yorum: obfrostin

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi