*

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şimdi hex editörden açıp Twin şutun güç değerine baktım ve normalde 13 olan değeri 16 yapmışlar. O yüzden Kore'lilerin bu twin şutları daha etkili olmuş. 
SliderCannon aynı değerde 21 olarak gözüküyor ama Pierre ve Napoleon'nun şut güçleri yüksek ayarlandığı için bu şutunda etkisi eskiye nazaran çok daha iyi olmuş. 

Oyunda bazı dengesizlikler var ve normalde bunları düzenleyebiliriz ama ben oyuna müdahale etmek istemiyorum. Sadece çeviri yapmaktı amacım, oyunun diğer özelliklerine dokunmak istemiyorum çünkü bize ait değil ve bu açıdan bunu yapmak doğru olmaz. 

Bir tek Natureza kalecilere çalım denediğinde oyun kilitleniyor. O sorunun nedeni bulmaya ve düzeltmeye çalışacağım. Bu oyunun orijinalinde olan bir hata. Sürekli oluyor ve birkaç kişi bunu yaşamış. Bu arada sen, world youth kadrolu Brezilya'yı yönettiğinde Natureza ile birebirde çalım deneme. Rakip olarak karşımıza çıktıklarında da eğer Natureza kaleye girip birebirde kaleci ile karşılaşırsa o anda save al. Olurda kilitlenirse birkaç kez saveden açıp denersen sonraki seferlerde çalım yerine şut çekmeyi deneyebilir ve bu durumda hata yaşanmaz. Hatta ceza sahana girdiğinde save al ki daha birebir pozisyonu girmeden bunu alman sayesinde olurda sonradan girerse ve oyun donarsa, bu durumda aldığın saveden açtığında bu sefer girmeden şut çekebilir veya pas verebilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Yazar: Hiena 2 - 17-09-2024, Saat: 15:11

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 27 Dün, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 330 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,274 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 37 22-07-2026, Saat: 12:02

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: