*

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 7

Bu konu; 17 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Jun Misugi

Direkten dönme olayına daha bakamadım buna. Birazdan bakmaya çalışırım. 

Bütün oyuncuların yer gösterim ve içerik ofsetleri 50000 ile 52000 arasında. Kopya oyuncularda yer gösterim kodları A2 XX A9 XX ile gösteriliyor. Mesela Hino'da A2 5D A9 B5 kodları oluyor ve bu 5D B5 kodları 5156D ofsetini gösteriyor. Bu içerik ismine gelip tamamını veya A2 5D diye aratıp A9 nun yanındaki koda bakarak aradığın içerik ismini gösteren yer gösterim kodları nerede bunu bulabilirsin. Ben zaten çeviri projesi bittikten oyundaki her türlü özelliğin kodlarını bulup paylaşmayı düşünüyorum. 

Bu arada daha önce sorduğun ve atladığım rakip oyuncuların tekniklerini kullandıklarında bizdeki gibi enerji gitmesi için kodlar var mıdır bilmiyorum. Normalde böyle bir olay oyunda olmadığı için biz bir yerlere belli kodlar girerek bunu sağlayamayabiliriz. Daha önce bizim oyuncuların skill değerlerinin de rakip oyuncular gibi dalgalanmasını sağlayacak kodlar paylaşılmıştı ama onlar bir program ile oyuna eklenmiş olduğu için kullanılabilir hale geldi ama rakip oyuncuların teknikleri sırasında enerji gitmesi ile ilgili bir program ile ekleme olayı daha önce yapılmadığı için belirttiğim şekilde bizim kodlarla eklememiz baya zor. 

@Tsumax

Evet, özellikle rakip olarak karşımıza çıkan bazı takımları (Hollanda - Arjantin - Fransa - Almanya) yönettiğimizde onların rakibi olan takımların değerleri onlara göre çok zayıf kaldığı için o maçlar çok kolay oluyor. Bunu dengesiz ayarlamışlar.

Verdiğim Kore ve Fransa oyuncularının değerlerinin hangi seviyeye ait olduğunu bilmiyorum ama dediğin gibi zorluk seviyesine bağlı farklı bölümlerde yer alan level ve enerji değerleri vardır elbette. Hatta 2021 de bu oyun üzerinde tüm özelliklerin kodlarını bulup arşivlediğim zaman bazı takımların farklı yerlerde 2 farklı level değerine sahip olduğunu görmüştüm. Ama o maçta değerlerin olduğu 2. kod bölümünü değiştirdiğimde o maçta levellerde bir değişiklik olmuyordu. Ve buna şaşırıyordum zira o zamanlar zorluk seviyelerini bilmiyordum. A5 26 C9 XX ile level ve enerji kodlarını gösteren 2 ayrı kod grubu vardı. Belki bazı takımlarda 3 tane vardı. Bunlara da çeviri işi bittikten sonra bakarız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 7 - Yazar: Hiena 2 - 15-09-2024, Saat: 14:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 27 Dün, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 330 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,274 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 36 22-07-2026, Saat: 12:02

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: