*

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 4

Bu konu; 13 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misugi' nin ofsayt taktiği sırasındaki yazıları zaten çevireceğim. Daha önce bunu görmediğim/bilmediğim için çevirmemiştim. Bunu not aldım ve bugün Wakashimazu'nun özel kurtarışları sırasındaki yazılar, shutetsu trio sırasındaki yazılar ve Shingo Aoi' nin maça girişi sırasındaki yazılar ile beraber bunları çevirip ekleyeceğim. Sonra sana güncel versiyonu gönderirim ve onun üzerinden devam edersin.

Evet, süre 00:00 dayken bazı teknikler yapılırsa hata verebiliyor. Verkaç sırasında süre bittiğinde yaşanan sorunu daha önce çözmüştüm ama bunun dışında başka durumlarda da bu olabilir. İngilizce ve Türkçe çeviri yapan kişiler, yazıları sığdırmak için bazen hesap etmeden FC 01 gibi önemli ayar kodlarını, ya kaldırıyor yada kaydırıyorlar ve bundan dolayı bu hatalar oluyor ne yazık ki. 

Sadece ilk yarı ve 2.yarının son saniyesinde yapmış olacaksın ve bunu yaparken izleyicilere, bundan (hata olması ihtimalinden) kaynaklı yaptığını belirtirsen sorun olmayacaktır. Çok nadirde olsa bu kadar uğraşıp son saniyede başa dönmen daha sıkıntılı bir durum bence. 

Evet, isimler ülkelerin dillerinde farklı telaffuz edilebiliyor. Alexander-İskender, Ayzek-Ishak gibi... 

Wakabayashi hala girmiyorsa o zaman o gizli karakterlerin girişine dair bir bilgiye göre RJ7 maçında oyuna girebilir. Yada o maçtan sonra...

Aoi ara sahnesini bugün çevireceğim. Ama ilginç olan ben 2 gün önce bunu denediğimde 2.yarının 14.dakikasında bu sahne girdi ama daha farklı başladı. Aoi'den sonra tsubasa konuştu, sonra Misugi ve Akai konuştu. Ardından Roberto, Misaki konuşmaları ile Tsubasa - Sanae parktaki konuşma ile devam edip uçak havalandı ve suriye maçına geçti. 4-1 iken bu sahne girmişti. Acaba skora göre mi bu durum oluyor diyeceğim ama sanmıyorum. Belki hile kodu ile açtığım için olmuştur. Baştan başlayıp gidersek veya şifre ile açarsak sende olduğu gibi maç devam eder sanırım. Bunu şifre ile tekrar deneyeceğim. 

Evet, bu açıdan iyi oldu. Hiç bilmediğim sahneler varmış ve senin oyunun ile bunları görüp çeviriyorum. Tabii bu paylaşım süresini biraz daha uzatmış oldu ama arkadaşlarımız azda sabrederse daha sorunsuz hali ile oynayabilecekler. Yoksa sürekli güncelleme yapmak gerekecekti.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 4 - Yazar: Hiena 2 - 12-09-2024, Saat: 12:10

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 30 Dün, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 331 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,275 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 38 22-07-2026, Saat: 12:02

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: