*

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 4

Bu konu; 13 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misugi'nin ofsayt taktiğindeki konuşmayı da çevirebilirsin abi
Bu 00:00 sonrası hakemin saate baktığı an ve maç uzatmalara gidince uzatmalardaki bitiş anı baya sıkıntılıydı 
Sen de istersen bu hackte de Misugi'nin ofsayt taktiğini ve Tachibanaların skaylab hareketlerini yakın görünümler ile ekrana geldiğindeki yazıları kontrol edebilirsin sanırım yazı ile alakalı bir şey
Bazen oyun bir iki saniye drop yiyor yani durup hızlanıyor ama milisaniyelik bir olay ondan dolayı da bazen donmalar yaşanabilir

Sürekli save-load yapmayı sevmiyorum maç sonu yeterli fazlası izleyenleri de sıkar
zaten hem Furano maçında hem de buradaki İran maçında oyun 2 kere dondu ve 
gerçi bu donmalar normal çok fazla özellik eklenmiş ve ister istemez bazen yaşanabiliyor keşke oyunun son saniyesi olmasaydı

İsimler ülkelere göre farklılık gösterebiliyor abi misal Captain Tsubasa bizde Küçük Golcü diye çevrilmiş başka ülkelerde Oliver benji
captain majeed gibi farklı isimleri de var.
Hele Pokemon'un bir azeri dublajına denk gelmiştim gülmekten bayılıyordum

Çin maçı sahnesi üzdü 

Wakabayashi oyuna girmiyor nedense seçemiyoruz bile.

Bazı arkadaşlarımız da aynı senin dediğin gibi Aoi'yi böyle açabiliriz abi dediler tekrar Japonya maçını denedim 2 kere birinde Tsu gol atamadı ikincisinde atıp Aoi sahnesi çıktı buraları da çevirebilirsin ama maç devam etti gerçi ben hızlandırarak oynadığım için skor farkı vardı

Oyundaki eksiklikleri görmek güzel böylece sen de sorunları düzeltebiliyorsun bu haliyle bile oynarken keyif veriyor
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 4 - Yazar: Jun Misugi - 12-09-2024, Saat: 10:06

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 30 Dün, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 331 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,275 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 38 22-07-2026, Saat: 12:02

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: