*

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 4

Bu konu; 13 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İran maçında süre 00:00 dayken kilitlenme nedeni Misugi’nin ofsayt taktiği ile alakalı değil. Zaten onun o sahnesindeki diyalogu yeni gördüğüm için çevirmemiştim. Ondan kaynaklı değildir. Tachibana kardeşlerin pas kesmesi ile alakalı olabilir. Türkçe çevir romlarında normalde süre 00:00 dayken verkaç yaparsak ve hakem saatine bakarsa, oyun donuyordu. Ben onu yıllar önce çözmüştüm. O hakemin uzatma dakikaları yazısı ile ekrana geldiği diyalog da araya FC 01 kodu fazladan eklendiği için bu hata oluyordu ve ben onu kaldırınca sorun düzelmişti. Bu oyunda da bunu uyguladım ve bir maçında verkaç sırasında süre 00 dayken kilitlenmedi. Ama tachibana’ların pas kesmesinde süre ile alakalı benzer bir durum olabilir. Ona bakıp çözmeye çalışacağım.
Bence sen ilk yarı ve 2.yarıda süre son bir dakika içindeyken mesela süre 00:30 olduğunda save al. Her ihtimale karşı bunu alırsan, bu sayede bir sorun olursa kaldığın yerden başlatırsın. Bunu her maçta yap bence.       

Bir arkadaşımız cheatte Suudi arabistan kalecisi isminin İngilizce olduğunu  olduğuu ve bunun saçma olduğunu belirtmiş. Ama tsubasa wiki sitesinden bakarsanız, orada Diayea diye geçiyor. Belki bu, Diyar ismi olabilir. Abdullah da Aboudura olarak çıkıyordu ve ben onu Abdullah olarak girdim. Diayea ismini de Diyar olarak kullanabilir aslında. 

Çin maçından sonra Lee kardeşler ile yapılan ara sahnedeki konuşmalar bu oyunda kaldırılmış. Sanırım onlardan daha iyi olan yeni oyuncular varken bunu uygulamak istememişler.

Wakabayashi'yi de deneseydin, belki onu da oyuna alabilirsin. İran maçı itibariyle Aoi ile beraber level atladı ve sürekli her maçta level atlıyor. Adeta beni oyuna al diyor. Dene bence oyuna alınabilir belki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 4 - Yazar: Hiena 2 - 12-09-2024, Saat: 01:38

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 27 Dün, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 330 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,274 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 36 22-07-2026, Saat: 12:02

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: