*

Toho Gakuen

Bu konu; 2 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Makoto Soda
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamanında bu konuyu açmıştım ama konu o kadar dallanıp budaklanmıştı ki saçma sapan bir yere gitmişti. Ben de tekrar açmak istedim.

Olaya gelecek olursak Toho Japonya'nın en gözde futbol kulübü olarak lans edilmiş hatta Tsubasa ve Hyuga'yı aynı anda alamayacak kadar zirveye taşınmıştı. Aralarında bir tercih olayı yaşanmıştı. Hatta sonradan milli maçlar öncesi Toho Lisesi ile hazırlık maçı yapılmıştı.

Hyuga bu durumu anlattığında takım arkadaşları canla başla mücadele vermişti.
Hyuga adına çok mutlu olmuşlardı.
Matsumoto sonradan ikisini birden almak istemiş Tsubasa kabul etmemişti.

Gelgelelim  olayımıza ; bu kadar arşa çıkarılan takımın omurgasını Meiwa oyuncuları oluşturuyor. Tsubasa mı yoksa Hyuga mı diye karar verilemeyen takımda Sorimachi oynuyor.
Takıma baktığımızda Meiwa'dan gelen oyuncular dışında bir tane bile yıldız oyuncu yok. Bir tek Sorimachi var. O da ne kadar yıldız sayılır tartışılır.

Toplamak gerekirse isim isim baktığımızda Nankatsu çok çok daha iyi bir takım.
Milli takıma gönderdikleri oyuncu sayısı Nankatsu da 7 iken Toho'nun 4. Misaki ve Genzo kalsa 9 olacak. Bu kadar abartılan bir takımdan sadece 1 oyuncu milli takım seviyesinde o da yedekten öteye gidemeyen bir oyuncu. En azından yeni bir karakter ortaya çıkabilirdi. Milli takımda as oynayabilecek.

Toho benim için hayal kırıklığı yaratan bir takım olmuştur. Demek ki Meiwa'da ki oyuncular gelmese takım bölge temsilcisi bile olamayacak kadar zayıf. Hyuga'sız Toho , Sawaki'li Meiwa'yı 2-1 zorla yenmişti.
Golü de Wakashimazu atmıştı durum o kadar vahim.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum. Düşüncelerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Toho Gakuen - Yazar: Makoto Soda - 11-08-2024, Saat: 01:38
RE: Toho Gakuen - Yazar: Karl Heinz Schneider - 11-08-2024, Saat: 02:37
RE: Toho Gakuen - Yazar: Snake10 - 11-08-2024, Saat: 04:08

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Meiwa vs Toho Makoto Soda 10 1,171 26-06-2026, Saat: 02:18
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları