*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 3-2 Brezilya

Tsubasa 3 / Toninho, Nei

Toninho ile Drive Shoot çekerek başladılar. Keserim diye düşünüyordum fakat gol oldu. Tsubasa'nın yavaşlatmasına rağmen diğer oyuncular topa dokunamadı, Wakabayashi çıkaramadı.

Hemen ardından Cyclone denedim ve durumu eşitledim.

Nei Vanishing Feint ile ilerlerken Hyuga'nın Tiger Tackle'ına maruz kaldı, topu kaptım. Top çevirip son dakikada ikinci kez Cyclone çektim ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattım.

İkinci yarı bende başlamıştı. Bu sefer fake atarak Cyclone çekecektim ancak Gertise fakeden etkilenmedi. Düz Cyclone çektim, onu da Gertise yumrukladı. Dönen top bende kaldı, top çeviriyordum ki Matsuyama'yla yakalanmam sonucu verkaç denedim, müdahale eden Toninho pası kesti. Direkt Drive Shoot çekti. Wakabayashi yumrukladı. Dönen topta Nei Booster Shoot çekerek golünü attı, 2-2.

Son dakikada inanılmaz bir drama yaşadım. Önce Tsubasa'yla fake atarak Gertise'yi boşa çıkarttım. Sonra topu Tsubasa'ya geri attım ve boş kaleye Cyclone çektim. Ancak Tsubasa'yı ceza sahasında marke eden oyuncular Cyclone çektirmeden penaltı yaptılar. Tsubasa'nın penaltısını Gertise kurtardı. Dönen topta Hyuga'yla birebirde Neo Tiger denedim, Gertise sektirdi. Top Misugi'ye geldi, dört oyuncu karşıladı. Hyper Overhead Kick çektim, yine penaltı yaptılar. Tsubasa bu sefer penaltıyı ağlara gönderdi ve maçı 3-2 kazandım.

Oyunun sonunda böyle bir aksiyon yaşamak çok heyecanlıydı.  Gülümseme

Oyunu iki mağlubiyetle tamamladım. Bu mağlubiyetler Musashi ve Fransa'ya karşıydı.

Etkinliğe katılan herkese teşekkürler, her birinizle CT2 konuşmak çok güzeldi.

@Hikaru Matsuyama

Ishizaki mangada da Fire Shoot'u Face Block ile durdurmuştu.

Dediğin gibi hakemin 00:00'da faul olmasına rağmen bitirmeyip Mach Shoot'a izin vermesi haksızlık olmuş. Fakat maç uzatmalara gidince daha heyecanlı olmuş ve galibiyet daha sevindirici olmuştur diye düşünüyorum.  Gülümseme

Uzatmalarda eşitlik bozulmazsa penaltılara kalmıyor evet fakat yenilmiş sayılmıyoruz. Coimbra'nın tam maç oynadığı ekstra bir Brezilya maçına başlıyoruz.

@Hiena 2

Gertise kimi zaman birebirde Matsuyama'nın Eagle Shoot'unu da sektirebiliyor.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 10-08-2024, Saat: 16:12

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 546 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,976 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,076 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi