*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Evet, her özelliği baya yüksek. Sadece Cyclone ile az sayıda gol atmamız isteniyor sanırım.  Gülümseme

İlk yarının son saniyesinde Tsubasa ve Hyuga'da enerji olmayınca Misaki ile birebirde normal şut çektim ve topu sektirdi. Neo tigeri bile birkaç kez tuttu ve bazılarını sektirdi ve hiç uçurulma durumu olmazken Misaki' nin normal şutunda sektirmesi ilginçti. Aslında Misaki ve Misugi' nin birebirdeki normal şutları baya etkili ve bazı kaleciler ileri açılıp golü yerken, bazıları da bu şekilde sektiriyorlar. Bunu deneyeceksek bu 2 oyuncu ile denememiz daha iyi. 

Ortasahada Santamaria'ya yakalanınca Misaki ile golden combi yaptım, Gertize ile Dirceu beni yakaladı ve rovaşata ile sonuç alamayacağımı bildiğimden orada misaki dışında kimse yokken auta çıkması %100 olmasına rağmen feyk yaptım, gertize topa dokundu, top bana geldi ve Misugi ile voleyi vurup golü buldum. Aslında Tsubasa'nın enerjisi bittiğinde Gertize'yi üzerimize çekerek feyk denemek lazım. Çoğu zaman topa çıkıyor ve bu sayede boş kaleye golü atma ihtimali olan pozisyonlara ulaşabiliyoruz. 

Güzel yorumların ve katkıların için teşekkür ederim. Etkinlik içinde ayrıca teşekkür ederim.  Gülümseme

Rakip oyuncu istatistiklerini baştan kullanma niyetinde değildim, sonra milli maçların ortasında kullanmayı düşünsem de sonradan kullanmadım işte. Birkaç maçta da önemli anlara ait video çekip paylaşacaktım ama videoyu çekmek sonra birde video düzenleme programı indirip önemli anları kesip düzenleme işi zor geldiği için bunu da hiç gerçekleştirmedim.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Hiena 2 - 10-08-2024, Saat: 14:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 546 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,976 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,076 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: