*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Batı Almanya maçına çıkarken en güçlü oyuncu Tsubasa'nın Level ve sair değerleri

[Resim: jgc8eo8.png]

Japonya 5 - 4 Batı Almanya

[Resim: pdpwtwd.png]
İlk atakta niyetim bu olmamasına karşın penaltı kazandım ve Misugi ile öne geçtim.  Güzel Onlar da hemen cevap verdiler elbette Schneider ile. Ancak koca ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. 
Çok yazık, Wakabayashi, rakibin çektiği hiçbiri şutu tutamadı. Schneider 2 Fire ve 1 Röveşata atarak hat-trick yaptı. Margus da vole ile gol buldu. Hatta o kadar enteresan ki bu maçta bir isim Wakabayashi'den daha iyi kalecilik sergiledi; Ishizaki. Ganmen Block ile Fire Shot engelledik.  Yupi

Japonya 7 - 6 Brezilya

[Resim: 381j0cu.png]
Oynadığım en zevkli, en heyecanlı, en çekişmeli maç oldu. Zaten skordan maçın uzatmalara gittiği anlaşılıyordur.  Dil Çıkarma Brezilya ahmak gibi 3 atakta da Toninho ile Drive vurdu. İkisini kurtardık ama üçüncüsü direkten dönüp de Santana tamamlayınca ilk yarı 3-1 bitti. Oysa ki ilk yarıyı 3-0 önde kapatmaya çok yaklaşmıştım ki 3-0 bitseydi maçın fişini de çekmiş olurdum.

Ancak ne yazık ki ikinci yarıda Coimbra hat-trick yapınca maç uzatmalara gitti. İkinci yarı bitmiş 00:00 iken faul yaptım ve normalde şut vurur vurmaz hakemin bitirmesi gerekirken Coimbra'ya müsaade etti ve böylece skor eşitlenmiş oldu, bu haksızlık değil mi ya.  ?????

Neyse, Gertis'e 5 tane Cyclone yedirdik, içimin yağları eridi.  Dil Çıkarma

Eğer ki uzatmalarda da eşitlik bozulmasaydı çok üzülecektim çünkü bu maç penaltılara kalmıyor ve yenilmiş sayılıyoruz.  Kızgın - Sinirli

...

Etkinliğe katılan herkese kendi adıma teşekkür ederim. Her bir bireyin bir farklılık katar, o açıdan katılımın fazla oluşu da ayrıca güzeldi.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 10-08-2024, Saat: 14:41

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,087 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi