*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 4-1 Meksika

Tiger Tackle yaparak Espana'dan topu kaptım. Kaleciyi boşa çıkararak Matsuyama'nın volesiyle 1-0 öne geçtim.

Bir fake atmam sonucu top havada Hyuga'ya geldi. Defans karşıladı. Overhead Kick denedim, normalde defansın bile uzaklaştırabileceğini düşünürken top kaleciyi dahi geçti ve ağları yırttı. Bu gol bayağı sevindirdi.

Nitta'nın pasını kesen Meksika kontra atakta Espana'nın volesiyle farkı bire indirdi.

Tsubasa'yla Drive Overhead Kick çekerek 3-1 öne geçtim. Yine ağlar yırtıldı.

Wakabayashi hem Espana'nın volesini hem de normal oyuncularının şutunu çıkardı. Top bana geçince son dakikada Hyuga'yla bir Neo Tiger denemek istedim. Neo Tiger yerine yanlışlıkla Tiger Shoot çektim. Ona rağmen orta sahadan bu vuruşum ağlara gitti. Hyuga hem Overhead Kick hem de bu Tiger Shoot golüyle hiç beklemediğim iki gol attı. Aynı zamanda 2 kere Tiger Tackle ile topu kaptım. Maçın adamı Kojiro'ydu.

Bütün bunlara rağmen birebirde Neo Tiger Shoot denememi rakip kalecinin çıkardığını söyleyeyim. Aynı zamanda Heel Lift uzaklaştırdı.

Espana'nın bir şutunu Tachibana çizgiden çıkardı ve top bana geçti. Hem bu şanslı müdahaleden, hem de güzel defansım sayesinde sadece bir gol yedim.

Meksika kolay geçti, sırada İtalya var.

@Hikaru Matsuyama

"Oyun bitmek üzere ve ben 2. DriveTiger Twin Shoot fırsatından da istifade edemedim.  Dil Çıkarma "

Bende şu ana kadar bir kez bile olsun Drive Tiger açılmadı.  ?????
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 05-08-2024, Saat: 20:35

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 546 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,976 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,076 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: