*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 8-1 İngiltere

Tsubasa 4, Hyuga 2, Misaki, Nitta / Lorimer

Hem çok iyi bir ofansif oyun, hem de çok iyi bir defansif oyun sergiledim.

Birebire girerek, seken topları boş kaleye göndererek, kalecinin dikkatini dağıtarak bir sürü gol buldum. 

Robson'un Dirceu ile oyun stili aynı. Defansta takımına yardımcı olur, İngiltere atak yaparken hücuma katılır. Bu kez hiç etkili olamadı. Maçta sadece iki pozisyonda gördüm. Birinde bizim ceza sahası dışında topu kapmıştı fakat Hyuga ile Tiger Tackle yapmam sonucu topu kaptım. Birinde de Misaki'yle birebire girdi, Golden Combi yaparak sıyrıldım.

Wakabayashi yine, yeniden çok iyiydi. Bir sürü şut yumrukladı. Lorimer'in normal şutlarını bile yumrukladı. Defansımın da hakkını vermem gerek, Soda ve Jito genelde topları yavaşlatamamasına rağmen bu maç pek çok kez rakibin şutlarını yavaşlattı. Bu da Wakabayashi'nin yükükünü hafifletti. Keza Soda ve Masao'nun çizgiden çıkardığı iki gol var. Lorimer'in bir şutu da direkten döndü ve bana geçti. Bu maç bayağı şanslıydım gerçekten.

Şansım ağır basmasına rağmen iki şanssızlık yaşadım. Boş kaleye Misaki'yle Hyper Volley göndermiştim ki top patladı. Boş kaleye o kadar abanmaya gerek yokmuş.  Dil Çıkarma

Diğer şanssızlığım da maçın en garip olayıydı. İlk yarının sonlarında kontra atağa kalkmıştım. Misugi'yle bir verkaç yaptım ve ilerledim. Sonra topu geriye doğru attım. Misugi en ilerideki oyuncuydu. Hakem ilk yarıyı bitirmek üzere olduğu için, fazla zaman kaybetmeden topu rakibin ceza sahası dışında doğru gönderdim. Normalde en yakın oyuncu Misugi'nin topa koşması gerekirken koşmadı. Rakibin defansı topu kaptı. Hemen ardından uzun bir pas attılar, ceza sahasında Lorimer'e top havadan geldi. Lorimer kafayı vurdu, Wakabayashi süper uçmasına rağmen çıkaramadı. Yediğim tek gol buydu. Evet genel olarak şanslıydım fakat bu iki şanssızlığı yaşamasam maçı 10-0 bitirebilirdim.

Eğlenceli bir maçtı.

@Makoto Soda

Wakabayashi sende uzun bir süre sonra özel oyunculara karşı etkisiz kalmış. Fazla gol attığın için sıkıntı olmamış.

Genzo ikimizde de Lorimer'in bir şutuna süper uçmasına rağmen gol yemiş. Yine de benim maçta Wakabayashi pek çok kez Lorimer'e geçit vermedi.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 31-07-2024, Saat: 16:55

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,087 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: