*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 Bu durumu merak edip önceden denemiştim. İtalya'ya karşı 1 level ile oynayıp sürekli şut denedim ve Hernandez hepsini kurtardı. Sadece 1 topa yetişemedi ve o top da direkten döndü. Emin olmak için tekrar denedim ve sonuç aynı. Hatta top direkten döndükten sonra kafayla tamamladılar ve gol oldu. Sadece 1 level ile Hernandeze gol attım. Sonuç olarak topun direkten dönmesi önceden belirlenen bir şey kalecinin veya şutun gücüyle alakası yok. Dönen topun kafayla tamamlanma ihtimali olduğundan dolayı her kaleciye en dandik şutla bile gol atmak mümkün oluyor. Kalecinin yakalayamacağı top da yakalayabileceği top da direkten dönebilir. Senin yaşadığın durumda belki direkten dönmeseydi gol olabilirdi. Oyunun algoritması sadece şuna bakıyor. Şutu çektiğinizde bu top direkten dönecek mi dönmeyecek mi ? Evet iste kaleci o topu yakalayabilecekse de yakalayamayacaksa da  top direkten döner. Dönmeyecekse de ya kaleci kurtarır ya da gol olur.  Tsubasa'nın şut gücünü 200 yaparak ilk maçta sürekli Drive şut denedim ve top yine direkten döndü. Yani %100 olarak kalecinin topu kurtaracağı durumda da direkten dönebiliyor. %100 olarak kalecinin kurtaramayacağı durumda da top direkten dönebiliyor. Bu da demek oluyor ki topun direkten dönme ihtimali şutun gücünden de kalecinin gücünden de bağımsız olarak daha şutu attığınız anda belirleniyor. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: hb1998q - 31-07-2024, Saat: 16:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,087 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi