*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 4-2 Polonya

Tsubasa 2, Hyuga 2 / Macher, No. 10

Üç kere fake atıp Drive Overhead Kick vurarak 1-0 öne geçtim. 

Wakabayashi, Macher'in kafasını çıkardı. Yine üç kere fake atıp, bu sefer Neo Tiger Shoot vurdum ve 2-0 öne geçtim.

Topu yine kaptım, fakat pas hatasıyla (oyuncum yakın olmasına rağmen koşmadı) top rakibe geçti. Kontra atakta Macher affetmedi, 2-1.

İlk yarının sonunda Dzajic'e karşı birebirde Neo Tiger denedim, top uzaklaştı. Misaki'yle Overhead Kick vurdum, top boş kaleye giderken hakem ilk yarıyı bitirdi.

İkinci yarının başında hem Macher'in normal şutunu, hem normal oyuncularının volesini üst üste çıkaran Wakabayashi topu bize kazandırdı. Aynı şekilde üç kere fake atarak Drive Overhead Kick çektim, 3-1.

Jito ve Soda ceza sahasında Maher'e penaltı yaptı. No. 10 topu ağlara gönderdi.

Son dakikalarda yine üç kere fake attım, Neo Tiger vurdum ve 4-2 kazandım.

...

Sürekli üç kere fake atıp en etkili şutları denememin sebebi Dzajic'in Rolling Save hareketiyle kurtarış yapma ihtimalini sıfıra indirmekti. Bir golümü hakemin kesmesi ve bir pas hatasıyla topu kaptırıp devamında gol yemem net bir skorla kazanamama sebep oldu. Bu şanssızlıkların pahalıya patlamamasının sebebi iki tane gol vuruşunu önleyen Wakabayashi'ydi. SGGK mükemmel bir performans sergilemeye devam ediyor.  Güzel
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 29-07-2024, Saat: 17:14

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 546 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,976 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,076 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: