*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

Sorma ya, baya sıkıntılıydı.  Gülümseme Evet, birkaç level atladım. 

@Hikaru Matsuyama

Normalde alt maça dönüp tekrar oynayarak vakit kaybetmeyi sevmem (Hatta Toho'ya yenilince furano ile oynayarak vakit kaybetme yerine şifreyle aynı maçı açmıştım) bu yüzden aynı maçı şifre ile açarım ama Suudi Arabistan'a döndü ve bende biraz hızlandırma modunu uygulayarak hızlıca geçmek istedim. Tabi bunu yaparken Suudi Arabistan'a da yenilmiş oldum.  Dil Çıkarma Sonraki maçta da hızlandırma işlemini uyguladım ama bunu önemli pozisyonlarda biraz daha azalttım. Aslında Kore ile ilk maçta ve sonraki maçlarda da arada biraz hızlandırma yaptım. Hack oyunu yaparken ve bazı şeyler denerken hızlandırma işlemi ile yaptığım değişiklikleri kontrol ediyorum ya, el alışkanlığı olmuş sürekli şut ve bazı mücadelelerde ve rakip uzaktaysa top sürerken hızlandırma yapıyorum. Bundan kaynaklı bazen yakalanabiliyorum veya topu kaptırdığımda rakibi yakalamak için oyuncu seçimini geç yapmış oluyorum. Öyle bir alışkanlık haline geldi ki geçen bir hack oyunu videosunu izlerken bile hızlandırma tuşuna basıp hızlıca geçmeye çalışmıştım.  Dil Çıkarma
Ama artık kritik maçlara geçtiğimiz için bu hızlandırma alışkanlığını terk etmem lazım. 

Tabii bu durumdan kaynaklı birkaç kez level atlamış oldum.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Hiena 2 - 27-07-2024, Saat: 15:49

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 546 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,976 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,076 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: