*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 8-3 Çin

Tsubasa 3, Misaki 2, Hyuga, Kazuo, Nitta / Li Hanne 2, Li Bankun

Başta Soda ile Razor Tackle yaparak topu kaptım, Hyuga'nın açılışıyla 1-0 öne geçtim. Sonrasında Misaki kayarken sinirlenmesiyle topu kaptı, ardından Tsubasa'yla penaltıdan golü buldum. Çin'in santrasıyla başlayan maçta direkt 2-0 öne geçince çok rahatlamış oldum. Maçın geri kalanı da mükemmel geçti.  Güzel

Kojiro'yla Tiger Tackle yaparak topu kaptım, hemen orta sahadan Neo Tiger Shoot çektim, direkten döndü ama Nitta tamamladı. Orta sahada olmasına rağmen direkten dönen topu kafayla tamamlayan Nitta'yı tebrik ederim.  Güzel

Wakashimazu maçın başında normal oyunculardan gelen art arda üç tane şutu yumrukladı. Enerjisi bitince Wakabayashi'yi aldım.

Li kardeşler dört kere Rising Dragon Kick denedi, bunların üçü gol oldu. Wakabayashi bir tanesini sinirlenerek uçmasına rağmen çıkaramadı, bir diğerinde ise sinirlenerek uçarak rahatça yumrukladı. Oyunda şu ana kadar Tsubasa'nın Meao'ya attığı Drive Overhead Kick dışında ağları yırtan bir gol görmedim. Bu maçta ara sıra Li kardeşlerin ağları yırttığına şahit olabiliyoruz, bu kez başıma gelmedi. Yavaş yavaş sıkça ağları yırtan şutlar görmeye başlayacağız.

Li Hanne'nin volesini Masao çizgiden çıkardı. Toplamda iki kazandığım penaltıyı gole çevirdim. Bu maçta şanslıydım.

Zorlanırım diye düşündüğüm takımı 8-3 yenmek harika oldu.  Gülümseme

@Hiena 2

Neredeyse anı skorlara bitirmişiz. Kaçırdığın bir penaltı gol olsaydı, belki senin maçında 8-3 tamamlanabilirdi abi.

Evet fake atarken penaltı kazanma olasılığımız artıyor. Ben de fake atarken iki penaltı kazandım ve dediğim gibi ikisini de gole çevirdim. Ayrıca iki kez, üç defa fake atarak kalecinin dikkatini sarstım. Böylelikle devamında rahatlıkla golleri buldum.

Misugi'nin eksikliğini hissetmemen iyi oldu.

Bahsettiğin gibi Wakashimazu'nun Wakabayashi'den istatistikleri bir hayli düşük. Ama en azından şimdilik Triangle Jump özelliğiyle birkaç şut çıkarabiliyor. Ben İran, Kuzey Kore gibi basit takımlara karşı hala ara sıra oynatmayı düşünüyorum, fakat Polonya maçından itibaren her zaman Wakabayashi'yi kullanacağım.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 22-07-2024, Saat: 18:30

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,087 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi