*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nankatsu 6-3 Akita

Misaki 3, Nitta 2, Kisugi / Masao 2, No. 6

Maçın başında 3-0 öne geçmiş olmamın rahatlığıyla oynadım.

Şanslıydım çünkü hem Tachibanaların Twin Shoot'u direkten döndü, hem de Skylab Hurricane Takasugi tarafından çizgiden çıkarıldı. Morisaki Tachibanaların normal bir şutunu rahatça yumruklayarak sevindirdi.  Güzel

Çok ilginç bir an yaşadım, Nakayama ile Tachibanaları ceza sahasında marke etmiştim. Tachibanalar Skylab Hurricane ile topa yükseldiler. Ama ona rağmen Nakayama topu uzaklaştırmayı başardı. Dönen top No. 6'ya geldi. Yine Nakayama karşıladı. Ancak bu sefer No. 6 şutunu çekmeyi başardı ve top ağlara gitti.  Açık Ağızlı Gülümseme

Rakip kaleci hem Misaki'nin röveşatasını, hem de Nitta'nın Hayabusa Shoot'unu çıkardı ama yine de kalesinde 6 gol gördü.

@Hiena 2

İkizler hiç affetmemiş. En iyi performanslarını ortaya koymuşlar. Üstüne top kayıpların fark açmalarına sebep olmuş. Akita gerçekten tehlikeli bir takım, bir-iki basit hata sonrası yenilmek hiç şaşırtıcı değil. Ben CT2'ye ilk başladığım zaman Akita maçına kadar yenilgisiz gelip, ilk Akita'ya karşı mağlup olmuştum. Tachibanaların ikili oyunlarına ilk defa şahit olunca ki şaşkınlığımı hala hatırlarım. Bu takıma karşı top sürerken bile çok dikkatli oynamak gerekiyor, yoksa bir anda ikizler hızıyla bizi marke edebiliyorlar.

Rövanş maçında yine çok zorlanmışsın ama penaltılarda geçmeyi bilmişsin, tebrik ederim. Misaki ve Izawa'nın ekstradan bir seviye daha fazla olması bile çok fark eder. İlk yenilgini alsan bile en azından bu bakımdan yararına oldu.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 09-07-2024, Saat: 18:12

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 546 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,976 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,076 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: