*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Sende baya farklı kazanmışsın ve sende de Zagalo etkisiz kalmış. Eskiden bu takımdan baya gol yerdik ve Zagalo çok aktifti ve birçok gol bulurdu.  Gülümseme 

Bende, Flamengo maçına geçtiğimde Tsubasa 6 levelde, diğer tüm oyuncular 4 levelde şuan.

Ceza sahası çizgisindeydi ve bir oyuncu onun yanında olduğu için ona yakalanmamak için bir adım gerisine attım ve kaleciye çalım için ilerleyecektim ama daha geride olan rakip oyuncu kaptı. Bu yüzden her zaman tam üstüne atmak gerekiyor. Daha önce bir konuda da konuştuğumuz gibi çerçeveyi tam üstüne getirmeyip yakınına attığımızda bazen rakip oyuncular daha uzakta olmasına rağmen bizden önce topa ulaşıyorlar. 

6-0 dan sonra Tsubasa'nın bir özel çalımını kornere göndererek engelledi ve ardından Tsubasa'nın enerjisi bittiği için Gil ve Babington ile birebirde şutlarımı kalesinde kalarak rahatça kurtardı. 6' dan sonra daha fazla gol için baya çabaladım ama kaleci şutlarda zayıf olsa da  birebirde fena değildi. 

@Hikaru Matsuyama

Evet, analiz çalışman çok değerli bilgiler içeriyor ve onu arşivime aldım ve birçok konuda ondan yararlanıyorum. Şuan Zhanjianihao hackin V10 versiyonunu Japoncadan Türkçeye çeviriyorum ve yeni eklenen takımların ara sahnelerini kendim Japoncadan çeviriyorum ama orijinaldeki Brezilya'ya kadar olan ara sahne, bilgi ekranı gibi çevirileri senin o analiz çalışmadan yararlanarak oyuna ekliyorum. Tekrar bu değerli çalışman için teşekkür ederim. 

Aslında dediğin gibi başlar başlamaz ceza sahasına kadar top sürerek ilerlemek yerine Tsubasa ile bir Drive şut çekip erken gol bulmayı deneyebiliriz ve +1 ile oyuna başlamış oluruz. 

Yine başta Tsubasa ile golleri bulup enerjisi bittikten sonra diğer oyuncular ile gol aramayı denemek daha mantıklı bir seçim.

Bunlar dışında belirttiğin gibi çok fazla oynamandan kaynaklı belki tüm oyuncularının becerilerini, tüm özelliklerini ezberlemişsindir ve rakiplerinde tüm özelliklerine vakıf olduğun için daha etkili oynuyor olabilirsin. 

Belirttiğin iki tüyoyu uygulamak lazım. Aklımızda bulunsun.  Gülümseme 

Teşekkür ederim ve sonraki maçlarda keyifli mücadeleler dilerim.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Hiena 2 - 06-07-2024, Saat: 23:55

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,087 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi