*

Kırmızı Kep Captain Tsubasa 3 Serisine Başladı!

Bu konu; 18 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yorumlarınız için teşekkür ederim. 

Bu oynadığım İngilizce versiyonda inanılmaz hatalar var. Japonca aslından çok uzak, uydurma diyaloglar ve maç öncesi bilgilendirmeleri de resmen sallamışlar. Bu da beni biraz zorluyor açıkçası. @Hikaru Matsuyama sağolsun onun dökümanından faydalanarak orjinale uygun oynamaya çalışıyorum. Yine de her diyalogu yeniden çevirip kontrol ediyorum, eklenecek ya da düzeltilecek bir şey varsa diye. Ayrıca oynadığım İngilizce versiyonda maç penaltılara gittiğinde oyun donuyor maalesef. Maç şayet penaltılara giderse, oyunu kaydedip, orjinal Japonca rom'la penaltıları oynayıp, penaltılar bitince yine İngilizce'ye döneceğim. Donma, çökme gibi sorunları düzeltmese de 2. bir İngilizce rom buldum, en azından ilk bölümde gördüğünüz "Fake" yerine "Dribble" gibi doğru ifadeler kullanmışlar. 3. bölümden sonra o versiyona geçeceğim.

Bu arada oyunu Türkçe'ye çevirebilir miyiz diye de çok araştırma yaptım bugün, biraz yol da katettim ama çok karışık ve zahmetli duruyor. Keşke zaman ayırabilsek de şöyle kusursuz bir Türkçe çeviri yapabilsek.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Kırmızı Kep Captain Tsubasa 3 Serisine Başladı! - Yazar: Kırmızı Kep - 05-07-2024, Saat: 22:27

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kaptan Tsubasa Futbolu Mu, Yoksa Gerçek Futbol Mu Daha Keyifli? Karl Heinz Schneider 7 1,003 13-07-2024, Saat: 23:18
Son Yorum: Robert lewandowski
Gerçek Hayattaki Kaptan Tsubasa Hareketleri Karl Heinz Schneider 11 1,106 29-10-2023, Saat: 20:47
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Kaptan Tsubasa Bitiyor Mu? - Yoichi Takahashi İle Yapılan Röportaj (30 Eylül 2021) Karl Heinz Schneider 10 999 01-10-2021, Saat: 22:13
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Captaın Tsubasa 2 online Modu Artık Gelsin mekani99 6 1,002 03-01-2021, Saat: 22:34
Son Yorum: Kojiro Hyuga
Captain Tsubasa Dream Team mekani99 0 710 02-06-2020, Saat: 09:12
Son Yorum: mekani99

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi