*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sao Paulo 5-2 Gremio

Tsubasa 4, Battista / No. 11, No. 10

Meao iyi bir kaleci olsa da Drive Overhead Kick yedikten sonra gardı düşüyor. Daha fazla gol atabilirdim ama Tsubasa'nın enerjisini kötü kullandığım için 5 golde kaldı. Battista, Meao'ya nasıl gol attı derseniz, Tsubasa'nın direkten dönen topunu tamamlayarak attı.

Da Silva benim bu oyundaki belalı oyuncularımdan biridir. Bana karşı çok iyi oynuyor nedense. Geçmişte kötü anılarımız var. Açık Ağızlı Gülümseme Bu maçta da gol atmadığına bakmayın, iki şutu direkten döndü ama kafayla tamamladılar. Yine de Da Silva'nın gol atamamasına sevindim, bayağı da top kaptım kendisinden, hatta Gil bile kayarak ayağındaki topu uzaklaştırdı.

@Hiena 2

Tsubasa, Drive Overhead vuruşunu açana kadar Meao ceza sahasından vurulan şutları kesinlikle tutuyor. Oyun böyle ayarlanmış. Yani maçın başında Tsubasa ile boşuna röveşata denemişsin abi, kafa vurabilirdin. Yine de o pozisyonda şansa penaltı olmasıyla enerjiyi kurtarmışsın.

Fluminense ve Corinthians kalecileri kötü olmasına rağmen seni bayağı zorlamıştı, lakin Meao özel kaleci olmasına rağmen hiç zorlayamamış. Açık Ağızlı Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 04-07-2024, Saat: 20:11

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,274 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: