*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 ayrı takım atlama kod bölümü olması bunu gösteriyor. Yine de galibiyet-mağlubiyet durumunu, bu, kodları olan maçlarda deneyeceğim.

Ama ben baştan başlayıp -tabi zaman hilesi kullanarak- her maçı kazanarak ilerlediğimde Brezilya maçı ile bitiyor ve isveç-almanya, italya-uruguay, brezilya-fransa ve fransa-danimarka gibi bazı maçları oynayabilsek de amerika, gana, kamerun, kolombiya gibi maçlara geçmeyip brezilya-japonya maçı ile oyun bitiyor. Sende nasıl bu maçlara geçti onu anlamadım. Zaman hilesi ile maçları hemen geçsem de sonuçta bende baştan başlayıp kazanarak ilerledim. Acaba senin yenildiğin bir maç oldu da ondan sonra senaryo değişip bu gana, amerika, kolombiya, kamerun gibi maçlar öyle mi çıktı?

Gerçi o gibi maçların çoğunda ara sahne olmaz ama yine de bazılarında bizim oyuncular ve takım ile ilgili sahneler olabilir. Mesela Tayland maçına geçerken bir sahne olabilir ama bu maça hangi maçtan sonra geçiyoruz onu bilmiyoruz. 

Ara sahneleri zaten sahne ekleme-taşıma konusundaki bölümden istediğimiz maç öncesine, o sahnenin tek kodunu girerek taşıyarak görebiliriz. Bazı sahnelerin hangi maç öncesi ve sonrasında olduğunu anlamasak da çevirisini o şekilde yapabiliriz ve değerlendirebiliriz. Bunu da deneyeceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi - Yazar: Hiena 2 - 05-05-2024, Saat: 16:10

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,724 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,866 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,279 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: