*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Wakashimazu' nun o kurtarışında direkten zıplarken top animedeki gibi ters köşeye gidiyordu; bu clone save olarak isimlendirilmiş demek.

Wakabayashi' nin kurtarışı da aslında tam olarak çeviride çıkıyordu ama bashing kısmında emin olamamıştım, o yüzden sana da sormak istedim. 

Misugi nin pas kesmesinde bazı harflerin karşılığını bulamamıştım, sen doğru bir şekilde çevirebilmişsin. 

Diğeri, Up kick vole de İtalya'daki Conti' nin tekniğinin ismini çevirince Misugi' nin tekniğinin ismi de zaten çevrilmiş. Şimdi farkettim.  Dil Çıkarma 

Çok sağol. İşimi baya kolaylaştırdın. Hemen hemen bitti ama yine genel bir kontrol edeceğim. Birde ceza sahasında top uzaklaştırma, markaj, pas kesme, blok vs. bunları çevireceğim. 

Oyuncu isimleri konusunda 1.sayfada verdiğim isimlerde hatalı olan var mı sence. Bir bak istersen belki daha önce birkaç tanesini düzelttiğin gibi hatalı olan varsa, onları da belirtirsen, bende doğru olan şekilde düzeltmiş olurum. Ben CT5 i pek oynamadım, CT4 ü de az oranda... Sen bu oyunları bildiğin için bu oyunlardan isimler varsa, onlarında doğru isimlerini girmiş oluruz. Aynı şekilde mangayı da daha iyi bildiğin için 1. sayfadaki mesajımda verdiğim yeni oyunculara, doğru mu değil mi diye genel bir göz atabilir misin?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi - Yazar: Hiena 2 - 04-04-2024, Saat: 17:10

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,723 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,866 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,279 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: