*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun. 

Evet, Gentile' nin şutu çeviride Lee şut gibi bir şey olarak çıkıyor. Bu durumda bu şekilde giriyorum oyuna. Belki asyalı oyunculardan öğrenmiştir bu tekniği, ondan bu ismi vermişlerdir.  Gülümseme  

İtalya' daki 7 numaralı oyuncuya senin verdiğin bilgi ile baktım ve CT5 deki Carnevale olduğunu gördüm. İsmini oyunda Carnevale olarak düzeltiyorum.

Almanya'daki 4 numaralı oyuncuyu da senin belirttiğin şekilde Dieter olarak düzelttim. 

Tayland'lı Faran'daki şut bildiğimiz üzere Sepak Takraw şutu ama Meksika' lı Espana'da bu şutu Big bang şut olarak girdik ya bu ikisinin şutları aynı isim ile gösteriliyor, o yüzden Faran'ın şutu da big bang şut olarak gözüküyor. Gerçi daha sonra maça özel teknik ismi kopyalama işlemi ile bunların şutlarının ismini Sepak takraw yapabilirim. Yada İngilizcesini biliyorsan onu girelim. 

Birde şu aşağıdakilere bakabilir misin.

Wakashimazu' nun 180 enerji harcayan 1.tekniğinin ismine bakabilir misin. 2.si zaten bildiğimiz Sankakutobi (Triangle Jump) kurtarışıydı. 1.teknik ismi Bunshinsebu gibi bir şey çıkıyor ama tam olarak emin olamadım. Birde bunun İngilizce' deki söylenişi lazım bize. 

Wakabayashi'de de bu teknik var ve biri için çevirsek diğeri de çevrilmiş olacak zaten. Bunun dışında Wakabayashi' nin 260 enerji harcayan 2. sıradaki tekniğini de tam belirleyemedim. Başı Taiga ama devamından pek amin olamadım.  

Birde Misugi nin aşağıdaki resimde 4. ve 5. sıradaki 2 tekniğini çevirdiğimde net bir sonuç çıkaramadım. Sende bakabilir misin, belki mangadan bu teknikleri biliyorsundur. Biri Atsubo gibi bir şey ile başlıyordu.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi - Yazar: Hiena 2 - 04-04-2024, Saat: 10:11

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,727 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,873 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,293 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: