*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gün önce Zhangjianihao hackin v10 sürümünü Türkçeye çevirme ilgili bir çalışma başlattım ve oyuncu isimlerini, maç öncesi ve maç içi takım isimlerini Türkçeye çevirdim. Şifre bölümünde ve oyunun genelinde kullanılan genel tüm harfleri de çevirdim. Şimdi şutlara ve diğer tekniklere geçeceğim. Sonra maç içerisindeki diyaloglar ve ara sahnelere geçerim. 

Şimdi şutlar ve diğer teknikler ile ilgili sizlerden de yardım almak istiyorum. Ben Japonca versiyonu da Türkçesi ile beraber açıp harfleri hiragana ve katagana alfabelerinden bulup çeviriyorum. Takım ve oyuncu isimlerinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Şut ve diğer teknikleri de bu şekilde çevireceğim ama mangaya uygun teknikler eklendiği için sizlerden bu oyunu oynayan ve bu tekniklerin isimlerini bilen arkadaşlarımızın buraya onları, hangi takımdaki hangi oyuncuda hangi teknik var şeklinde yazmanızı rica edeceğim. Mesela Hino'da Tornada şut var; onu biliyoruz... Levin'de, Levin şut vardı sanırım. Yine Hyuga'nın yeni şutu Raiju gibi... Ben sizin yazdıklarınızı da alfabeden harflerine bakıp kontrol ederek eklerim. 
Ayrıca oyunu oynayıp hangi oyuncuda hangi şut ve teknikler var, bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa onları da yazabilirsiniz. Baştan sona oynamadığım için kimde hangi teknik var onları detaylı bilmiyorum. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyorum. Şimdiden bu konuya destek vereceklere teşekkür ederim.

Oyunun Türkçe'ye çevirme projesi 22.09.2025 itibariye bitti ve oyunu aşağıdaki konudan paylaştım. 

Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon (tsubasatr.net)
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi - Yazar: Hiena 2 - 29-03-2024, Saat: 18:33

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,718 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,865 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,279 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: