*

CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme

Bu konu; 35 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@AlphaT®.NET

Teşekkür ederim. Vakit buldukça yeni şeyler keşfetmeye çalışıyoruz.

Shin super striker 2023 versiyonu konusunda paylaştığımız bir emulatör programımız var ve onunla animeden müzikler eklemiştim. Her türlü mp3 ü ekleyebiliyoruz. Hatta seninde oynadığın tek maçlık CT2 - Dream team (Oyunların kendi dilinden şut sesleri ile...) oyunumda her oyuncu, şutu sırasında şutunun ismini söylüyordu ya işte o emulatör ile bunu yapmayı planlıyorum. Animedeki türkçe dublaj kısımlarında spikerin bazı kritik konuşmalarını mp3 haline getirip oyuna ekleyeceğim. Mesela oyuncuların şutları sırasındaki, kalecilerin kurtarışında, top sürerken, taraftarların tezahüratları gibi 30 - 40 kadar diyaloğu önemli sahnelere ekleyeceğim. 

Bu moddaki tek maçı Nankatsu - Toho maçı veya Nankatsu - Shutetsu maçı olarak düşünüyorum. Veya Japonya - Almanya maçı da olabilir. Ara sahnede Tsubasa Hyuga ile konuşur mesela. Bunu, animeden aldığım seslerle eklerim mesela. Belli sayıda ses ekleyebileceğimiz için tek maçlık olacak, ama birden fazla maç için uygun olursa, daha sonra maç sayısını arttırabilirim. Uygun bir zamanda başlayacağım buna.  

Sarı kart - kırmızı kart konusu ile igili elimde bazı veriler var. Onun üzerinden araştırma yapacağım.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Yazar: Hiena 2 - 18-03-2024, Saat: 21:31

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 67 10,677 9 saat önce
Son Yorum: TsubasaJ
Oyuncunun defansta Kafayla topu uzaklaştırması Jun Misugi 16 3,057 31-07-2026, Saat: 02:36
Son Yorum: 30266080@qq.com
Yakala özelliği ile Kalecilerimize İstediğimiz maçta 4 farklı Kurtarış Ekleme bakgal 20 2,993 30-07-2026, Saat: 19:59
Son Yorum: C23
CT2 Tüm Özelliklere Her Maç Farklı Güç ve Enerji Değerleri Verme bakgal 23 3,924 30-07-2026, Saat: 18:41
CT2 Tüm Oyunculara İstediğimiz Skili Verme bakgal 42 5,709 29-07-2026, Saat: 19:44

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi