*

CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme

Bu konu; 35 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Jun Misugi

Evet, senin videolardan birinde hatırlıyorum bunu, sürekli kaleci kurtarıp kurtarıp dibindeki oyuncuna atıyordu ve bu durum seni de bizi de germişti.  Gülümseme 

Eski sitede kalecimiz topu kurtardıktan sonra istediğimiz oyuncuya pas atsın konusu vardı. Tabi oradaki kod ile sadece kodunu girdiğimiz bir oyuncuya atıyordu. Yani 10 numara mevkisini girmişsek sadece ona atıyordu. Buradaki kodlar ile biz istediğimiz oyuncuyu seçip, ona atabiliyoruz. Hatta Müller gibi kalecilerimiz olursa topu sürekli istediğimiz oyuncuya atıp, tekrar tekrar şut çekmesini sağlayabiliriz. Veya Hamburg - Japonya maçında Wakabayashi sırayla Japon oyunculara pas atıp, kendisine şut çekmelerini istiyordu ya onu yapabiliriz. Bu şekilde çalışmalar yapmak isteyenler için bu güzel bir özellik olacaktır. 

Evet, uzun bir süre ilgilenemedim bu konularla. Bu aralar vakit varken aklımda olan konuları araştırmaya devam ediyorum. 

Araştırdığım konular arasında;

- 2.yarıda kale değişimi,
- Dünkü konudan sonra oyuncularda Attack-defense değerlerini maç skoru bilgisinin altında gösterme işlemi
- Aynı anda ekranda çift yakın görünüm
- Müzik dinleme bölümündeki müzik sayısını 100 de 200 e çıkarma ve mevcut müziklerin üzerine yazmadan ekstra yeni eklemeler yapma.  Bu sayede mevcut CT müziklerini yeni nes oyunlarından müzikler ile beraber kullanma.  
- Ofsayt özelliğini ekleme
- Zhangjianihao hackin V10 versiyonunu Türkçeleştirme. Bugün itibari ile başladım ve şifre bölümü ile oyuncu isimlerini çevirdim. Daha sonra takımlar, teknikler ve maç içi diyalogları çevireceğim.  

Ek olarak;

Aşağıdaki konulara başlamadım ama onları da vakit bulduğumda düşünüyorum.

-Şutların arada auta gitmesi

-Tek maçlık Nankatsu - Hirado maçı... Bu maçta son dakikaya 3-0 geriden gireceğiz ve 2. yarıda Tsubasa' nın yeni öğrendiği Drive şut ile maçı kazanmaya çalışacağız. Bunu, Shin oyununda da uygulayamamıştım. O yüzden tek maçlık bu şekilde bir çalışma yapmak istiyorum.

- Sarı kart - kırmızı kart ve oyundan atılma özelliği ekleyebilme ( Bu çok zor bir konu olacak)  Kararsız
1
-Ayrıca anime müzikleri eklediğimiz emulatör programı ile Türkçe spiker modu eklemeyi düşünüyorum. O da tek maçlık olacak ve sonra duruma göre maç sayısını arttırmayı düşünebilirim.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Yazar: Hiena 2 - 18-03-2024, Saat: 00:37

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 67 10,677 10 saat önce
Son Yorum: TsubasaJ
Oyuncunun defansta Kafayla topu uzaklaştırması Jun Misugi 16 3,057 31-07-2026, Saat: 02:36
Son Yorum: 30266080@qq.com
Yakala özelliği ile Kalecilerimize İstediğimiz maçta 4 farklı Kurtarış Ekleme bakgal 20 2,999 30-07-2026, Saat: 19:59
Son Yorum: C23
CT2 Tüm Özelliklere Her Maç Farklı Güç ve Enerji Değerleri Verme bakgal 23 3,924 30-07-2026, Saat: 18:41
CT2 Tüm Oyunculara İstediğimiz Skili Verme bakgal 42 5,717 29-07-2026, Saat: 19:44

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: