*

Maç İçinde Rakip Oyuncuların Tekniklerini Bizdeki Gibi Çerçeve Ekranında Gösterme

Bu konu; 33 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Oozora Tsubasa

Evet, Zhangjianihao hackin bazı versiyonlarında vardı bu özellik. Onlar üzerinden araştırıp buldum. 

@tsubasa_hakan

Teşekkür ederim. Oyuna yeni şeyler katmak adına iyi bir özellik bu. 

@Jun Misugi

Evet, tüm rakip oyuncuların değerlerini bizim takıma alıp görebiliyoruz. Ama maç içerisinde anlık olarak ve bizzat o oyuncu üzerinde bu verileri görebilmek güzel bir özellik. Rakibin bu değerlerini gördükten bir süre sonra, bu oyuncu, bu şut gücü ile vuracak, pas gücü bu, çalımı bu diyerek ona göre hareket edebiliriz. Ve dediğin gibi hack oyunlarında da bunu anlık görebilmek iyi bir özellik. Özellikle rakibe uçuk değerler veren hackerleri hemen tespit edebileceğiz. 
Baba hayırdır, sen ne yaptın böyle? diyebileceğiz mesela.  Dil Çıkarma

Zhangjianihao hackin bir versiyonunda attack-defence değerlerini gösteren özellik vardı. Bu konuyu paylaşmadan önce o roma da bakmıştım. Birazdan o konuyu da araştıracağım. Yine 3D000 lı bölümlerde olacağını düşünüyorum ve bulabileceğimi düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Maç İçinde Rakip Oyuncuların Tekniklerini Bizdeki Gibi Çerçeve Ekranında Gösterme - Yazar: Hiena 2 - 16-03-2024, Saat: 13:02

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 55 6,878 9 saat önce
Son Yorum: TsubasaJ
Aynı Şuta Sahip Oyuncuların Ofset Yerlerini Belirleyen Kodlar Hiena 33 3,651 9 saat önce
oyunculara şut pas çalım gibi özellikler ekleme AlphaT®.NET 87 13,215 9 saat önce
Programsız 4CC0' lı Boş Ofset Bölümlerini Gösterme Hiena 41 4,988 15-08-2026, Saat: 18:51
Son Yorum: salah
CT 2 - Rakip Takım Kadroları Jun Misugi 133 41,075 05-08-2026, Saat: 12:50
Son Yorum: kacamak331

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi