*

İstediğimiz Maçta İstediğimiz Oyuncunun Davranış Kodlarını Klonlama

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

Teşekkür ederim. 

Kodların mantığını baya kavradım ve bazı özel programlar ile eklenen özelliklerin olduğu hack oyunlarından o özelliğe ait kodlarını hemen bulup kullanabileceğimiz hale getirebiliyorum. Onların özel programlar ile yaptığını ben kodlarla dilediğim şekilde oyuna ekleyebiliyorum. Hatta hiçbir hackte olmayan bir özelliği de, kodların yer gösterim bölümlerini bulup çoğaltma işlemi yapabiliyorum. Zamanında @Hiena ve @bakgal da bu konuda baya özel şeyler yapmışlardı. Bende bu konuda baya yol katettim ve kodların mantığını baya çözüp istediğim şeyleri yapabiliyorum.  

Şuan rakip oyuncuların kime pas vereceği ile ilgili konuyu araştırdım ve onlarında yer gösterim bölümünü buldum. Bu sayede o kodları farklı bir yer taşıyıp mevcutta olan orijinal pas sistemleri üzerinden düzenleme yapıp onları kullanmaya gerek kalmadan daha farklı mevkilerdeki oyunculara pas atılmasını sağlayacak daha fazla pas sistemi eklemeyi sağladım. Belgeyi düzenleyip gün içerisinde sitede sizinle paylaşırım. Bunun dışında forma renklerinin, yakın görünüm forma renklerinin, hızlı koşma kodlarının ve daha birçok özelliğin farklı bir boş yere taşınması işlemiNİ deneyeceğim. Bu sayede bunları çoğaltma işlemi ile daha fazla özellik ekleme ve daha fazla kullanılabilir boş alana sahip olma avantajına sahip olacağız. 

Bahsettiğim, bugün paylaşacağım pas sistemi çoğaltma işlemi ile ilgi konu aşağıdaki konuydu.

Rakip Oyuncuların Hangi Oyuncuya Pas Vereceğini Belirleme (tsubasatr.net)

Takım sayısını arttırma ile ilgili Zhangjianihao hackten bazı kodlar buldum ama oyuna aktarırken hata veriyor. Farklı yerlerde ilgili bazı kodların daha olması gerekiyor sanırım. Yada yer gösterim kodlarını ve bunların girilmesi gereken alanları doğru ayarlamamış olabilirim. Tabi bunları çok uzun zaman önce bulmuştum ve o zaman kodların dizilim mantığı ile ilgili bilgim çok iyi değildi. Şimdi daha fazla bilgiye sahip olduğum için bu konuya uygun zamanda tekrar bakacağım ve çözmeye çalışacağım. 

2.yarıda kale değişimi konusunu da araştırıyorum ve bazı bilgilere ulaştım, yani yerini buldum, ama doğru kodları bulup eklemek gerekiyor. Buna da bakmaya devam edeceğim.

Aşağıdaki belgede takım sayısını arttırma ve rakiplerin karşımıza çıkışı ile ilgili bilgiler Zhangjianihao hackin V10 versiyonundaki kod bölümleri oluyor.

Ek Dosyalar
.doc   Rakip takımların galibiyet sonrası karşımıza çıkış sırası.doc (Dosya Boyutu: 32.5 KB / İndirme Sayısı: 5)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: İstediğimiz Maçta İstediğimiz Oyuncunun Davranış Kodlarını Klonlama - Yazar: Hiena 2 - 24-02-2024, Saat: 11:08

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 66 10,600 11-08-2026, Saat: 06:46
Son Yorum: tsubasa7.asd
Oyuncunun defansta Kafayla topu uzaklaştırması Jun Misugi 16 3,002 31-07-2026, Saat: 02:36
Son Yorum: 30266080@qq.com
Yakala özelliği ile Kalecilerimize İstediğimiz maçta 4 farklı Kurtarış Ekleme bakgal 20 2,897 30-07-2026, Saat: 19:59
Son Yorum: C23
CT2 Tüm Oyunculara İstediğimiz Skili Verme bakgal 42 5,588 29-07-2026, Saat: 19:44
Son Yorum: C23
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 54 6,848 26-07-2026, Saat: 18:18
Son Yorum: dragon

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi