*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: pn0wl.jpg]

Bu uyarı ne zaman kalkar ? Eğer hiç bir zaman kalkmayacaksa "Havada bulut paralı gachaları unut" Kararsız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bende bronz gachadan dreami nasıl çıkarıyonuz ona şaşıyorum ben bile çıkaramıyom yav neyse Matsuyama'dan alıntıAçık Ağızlı Gülümsemeream olsun çamurdan olsun.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(27-06-2013, Saat: 14:15)Schneider ~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Resim: pn0wl.jpg]

Bu uyarı ne zaman kalkar ? Eğer hiç bir zaman kalkmayacaksa "Havada bulut paralı gachaları unut" Kararsız

Ben kaç aydır bekliyorum o uyarının kalkması için ama nafile.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Road to 2002 kartlarında ilk olarak Balance kartlarını en yüksek Bonus Card yapmışlardı, geçenki etkinlikte ise Defence kartları en yüksekti, bu kezse Offense kartları. Sanırım bununla birlikte artık bu Bonus olayı bitmiş oluyor. Bence diğer Road to 2002 kartları çıkacak ve artık onlar Bonus Card olacaklar. Özellikle de Valencialı Santana ve Real Madridli Natureza en gözde 2 kart olacak gibi geliyor bana, bunlara ilaveten Werder Bremen üçlüsü (Bremen mızıkacıları mı desek ^_^) Victorino, Schester ve Margus'u ve Hamburg'un diğer elemanı Kaltz'ı çok büyük ihtimalle göreceğiz. Çok düşük bir ihtimal ama Bundesliga'da oynayan I Yonun, Cha Inchon ve Dieter Müller'in de Road to 2002 kartlarını çıkarabilirler.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bende sadece bu 6 oyuncudan acayip sıkıldım zaten yeni oyuncular gelsin rt2002 kartları artık.

Misakiyi falanda çıkarırlar mı acaba sadece mangadakilerimi çıkarırlar bilmiyorum neticede oyun bu belki çıkarırlar.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Aa. Pardon ya, bir de J League var ben onu tamamen unutmuşum. ^_^

Road to 2002'de Japonya 1'inci Ligi, yani J1 de yer alıyor ve burada da en önemli karakter Misaki, dolayısıyla önümüzdeki günlerde Misaki'nin de Road to 2002 (Jubilo Iwata) kartını çıkaracaklardır.
Benzer şekilde Consadole Sapporo formalı Matsuyama ve FC Tokyo formalı Misugi ve Ougon Sedai'ın diğer tüm elemanlarının kartları da çıkacaktır bana göre.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi