*

Captain Tsubasa 2 : Shin-Super Striker (2023 Versiyon)

Bu konu; 867 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.42/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@faruk_gok

Benim paylaştığım nes müzikli versiyonda emulatörde oyunla beraber yer alıyor ve içerisinde state/save dosyası var. Tabi sen 39 mb olan anime müzikli versiyonu oynuyorsan eğer o emultörde save alma olayı yok maalesef. Ben virtuanes emulatöründen o 39 mb olan emulatör içerisindeki  game.nes dosyasını açtım ve öyle save dosyası alıp o 39 mb olan emulatörün içerisine attım. Sende beyaz - mavi forma ile başladığında öyle yapabilirsin. 

Bu oyunun Youtubede serisini çekip paylaşan arkadaşımızda, Shutetsu maçında ilk yarı beyaz - mavi ile başlarken 2. yarıda kadro kısmına girince formalar mavi - beyaz olmuştu. Kadroya girip bir şeyleri kontrol edince bile bu durum olabiliyor sanırım. 

Bende her 2 versiyonda da beyaz - mavi ve paylaştığımdan bu yana hiç sorun olmadı. Sizde bu durum neden oluyor bilemiyorum ama bu konuyu araştıracağım ve bir çözüm bulmaya çalışırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yok ben nes müzükli olanı oynuyorum orda da ekran görüntüsü aldırmıyor ben de windows ekran görüntüsü aldım Açık Ağızlı Gülümseme anime müzikli olana baktım ilk maçta ki müziği beğenemedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@faruk_gok

Başka bir emulatör kullanıyorsan onun save ayarlarını bilemem ama benim paylaştığım virtuanes emulatöründe S tuşuna bastığın zaman save alabiliyorsun ve state dosyasına bunu kaydediyor. D tuşu ile de o kaydı aldığın anı açabiliyorsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Doğru
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@faruk_gok

Tabi ben sorununu yanlış anlamış olabilirim. Ekran görüntüsü almadığı için şifreyi kaydedemiyorsun ve bu yüzden save yaparak ilerlemek istiyorsun sanırım. Ama ekran görüntüsünü de eğer kısayol tuş ayarlarını değiştirmediysen virtuanes emulatöründe E tuşuna basarak alabiliyorsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
elinize sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 557 61,053 26-07-2026, Saat: 14:04
Son Yorum: onucuncu
Captain Tsubasa 2 Germany update Hack Ysy56 17 2,186 26-07-2026, Saat: 11:32
Son Yorum: Grace
Captain Tsubasa 2 Moon Hack (Süper Hack) KepoOpetOzan 118 19,395 26-07-2026, Saat: 01:26
Son Yorum: Nehriseyyid
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 87 25-07-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) Hiena 2 597 57,940 25-07-2026, Saat: 07:59
Son Yorum: Fede

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi