*

Kids' Dream Okuma Etkinliği

Bu konu; 221 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
37. Bölüm

Matsumoto ile arkadaşının Tsubasa ve Hyuga arasından sadece birisine transer teklifi götürme istekleri biraz mantıksız. Oysa ikisini de transfer etmek isteseler daha mantıklı olurdu. Zaten maçtan sonra iki oyuncuya da transfer teklifi götürüyorlar ama turnuva oynanırken daha iyi olanı alacağız düşüncesindeydiler. Bunun sebebi Yoichi'nin senaryoyu daha heyecanlı ve güzel hale getirme isteği. Mesela finalde Hyuga, Toho'ya seçilmek için Tsubasa'dan daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor ve hep ceza sahası dışından şut çekiyor.

Bu arada Matsumoto hiç Tsubasa'ya "Turnuvayı kazanırsan seni Toho'ya götüreceğiz" sözü söylemedi. Ama bu durumdan Hyuga'ya bahsetmişti. Tsubasa'ya neden bahsetmedi peki? Çünkü Tsubasa "Ben turnuvadan sonra Brezilya'ya gideceğim" diyecekti ve Matsumoto, Tsubasa'dan vazgeçerek direkt Hyuga'ya yönelecekti. Böylelikle finalde Hyuga'nın kendini kanıtlama isteği ve ceza sahası dışından gol atma isteği olmayacaktı.

Hyuga yine topu Tsubasa'nın karnına nişanladı ama bu sefer hakem faul verdi. İyi de zaten maçın başında Hyuga aynı şeyi yapmıştı, onda neden faul yoktu da bu sefer var? Açık Ağızlı Gülümseme

Wakashimazu meşhur karate tekniklerini sergilemeye başladı. Bir pozisyonda top daha Tsubasa'ya varmadan, Tsubasa'nın ne tarafa ne derece şut çekeceğini analiz ederek Sankaku Tobi'yle topu yakaladı. Hem görünüş olarak muazzam hareketler, hem de gerçekten çok başarılı kurtarışlar yapıyor Ken. Bana göre bu hikayenin en iyi kalecisi. Mesela Tsubasa'nın volesini bence Wakabayashi burada durduramazdı.

[Resim: m43qu3t.png]

[Resim: 1md48f8.png]

[Resim: px64cwm.png]

Ishizaki'nin hava atmak için söylediği basit 2 saniyelik cümleler tüm maçın kaderini değiştirdi diyebiliriz.  Kararsız

Tsubasa ve Hyuga'nın havada aynı anda röveşata çekmelerinden sonra boşta kalan topa Misaki giderken, diğer taraftan Tsubasa düşer düşmez ayağa kalktı ve topa yöneldi. Aslında burada gruplardaki ilk Nankatsu-Meiwa maçında gerçekleşen bir senaryonun aynısı oluyor. O maçta bir golde Tsubasa ve Hyuga topa aynı anda kafa vurmuşlardı, sonrasında Tsubasa dengesini korumayı başarıp sert bir düşüş yaşamadan ayağa kalkıp topun hakimiyetini ele geçirmişti ve sonrasında golü atmıştı.

Tsubasa ile Misaki topa aynı anda vuruyor ve böylelikle Twin Shoot efsanesi CT'de ilk kez yerini alıyor. Captain Tsubasa serisinin en popüler golü.  Güzel

[Resim: lkc4ozx.png]

38. Bölüm

Twin Shoot seri boyunca aşırı fazla kullanılan, bir sürü farklı oyuncuda gördüğümüz bir teknik. Normalde bu teknik Tsubasa dünyasının futbolunda ezelden beri vardır derdim ama Roberto ilk defa böylesi bir tekniğe şahit olduğunu söylüyor (bu çok gerçekçi gelmedi). Demek ki her şeyi Tsubasa ve Misaki'nin bu rastgele vuruşu başlatmış. Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: 5rgt615.png]

İlk yarının geri kalan 8 dakikası tamamen Hyuga'nın ceza sahası dışından Wakabayashi'yi avlamaya çalışmasıyla geçiyor. Bu kadar süre boyunca Tsubasa ve Misaki hiç gözükmedi, Nankatsu hiç atak yapmadı. Eksi verilecek bir durum.

Devre sonunda Sawada, Hyuga'nın şutuna son anda vurararak topu diğer tarafa gönderiyor. Wakabayashi, tıp kı ilk bölümdeki rugby topunu yakaladığı şekilde, elini yere koyuyor ve bacağıyla şutu durduruyor.

Sawada az kalsın gruplardaki ilk maçta yaptığı gibi sürpriz bir gole imza atacaktı.  Gülümseme

@"Blade"

Alıntı: Ishizaki' nin, Hyuga' ya fısıldadığı Tsubasa bile Wakabayshi' ye ceza sahası dışında gol atamıyor bilgisinden sonra Hyuga ceza sahası dışından bir şut çekiyor ve ondan sonra kafayla golü attığı sahne var ama o arada ceza sahası dışından kullandığı sayısız şut sahnesini göstermiyorlar. Hyuga' nın 6. şutu diye bir bilgi geçiyor ama bu şut sahneleri göstermeden geçiyorlar. Yada en azından ardı ardına Hyuga ceza sahası dışından 4. 5. 6. şutunu çekti diye kısa gösterimler veya bilgiler olmalıydı. Bu şekilde Ishizaki nin o ceza sahası bilgisinin/yemlemesinin bir anlamı olmamış oluyor. Tabi, ki mangada animedeki gibi detaylı sahneler olmasını beklemiyorum ama böyle önemli bir konuyu atmaları tuhaf olmuş!

Yanlışın var.

Hyuga'nın 6. şutuna kadar ceza sahasından çektiği, hepsini Wakabayashi'nin yakaladığı tüm başarısız denemeler gösteriliyor. Değiştirdiğin sayfalar içerisinde sorun olmalı, kontrol et bence tekrar.

Bu sorun bazen bana da oluyor bu arada. 1. sayfayı okuyorum, sonraki geçişimde çok ileriki bir sayfaya atıyor. Bunu fark ediyorum ve kapatıp açıyorum, sonrasında düzeliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Bilemiyorum, sayfa atlama durumu da olmuş olabilir ama bu 6 şutun birkaç sayfada yer alması gerekiyor ve bu durumda hadi bir sayfa atlamış olayım, yine diğer şutların sahneleri yok demektir. Ama tekrar bakmak gerekiyor. Bu arada bazı bölümlerde aynı sayfa sürekli 2 defa verilmiş ve bu yüzden sayfanın aynısı olan ikincisini hemen geçiyoruz ve orada belki atladığımız bir sayfa olmuş olabilir. 

Bu arada Tsubasa-Misaki Twin şutunun CT tarihinde ilk defa yer aldığını söylemişsin; ama Hanawa maçında Tachibana kardeşler sağ ve sol direkten birlikte zıplayıp, sonrasında Twin şut vurmuşlardı, hatırlarsan.   

39 ve 40. Bölümler

Bu arada sitede bir problem mi var bilmiyorum ama bende 37. sayfadan sonra 40. sayfa gözüküyor. Arada 38 ve 39. bölümler yok. Ama 2 gün önce vardı hatırladığım kadarıyla. Bende aşağıdaki resimde olduğu gibi gözüküyor. Bu karışıklıktan dolayı yeni bölüm hakkında düşüncelemeri yazamıyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"

Diğer şutların sahneleri kesinlikle var. Dediğim gibi ya görmeden atlamışsın ya da sıkıntı olmuş.

Alıntı: Bu arada Tsubasa-Misaki Twin şutunun CT tarihinde ilk defa yer aldığını söylemişsin; ama Hanawa maçında Tachibana kardeşler sağ ve sol direkten birlikte zıplayıp, sonrasında Twin şut vurmuşlardı, hatırlarsan.

Doğru, bu sahneyi unutmuşum. Güzel yakalamışsın.  Gülümseme

Roberto hayatında ilk defa böyle bir şey gördüğünü söyleyince kafam karıştı benim de. Açık Ağızlı Gülümseme

Evet nedense manga okuma sitesinde o iki bölüm eksik kalmış. Bu durumu bildireceğim, hemen eklenmezse yarın bu konuya 38 ve 39. bölümlerin indirme linklerini atarım, okumaya devam edebilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider Hyuganın hayatının zor geçtiğini ve o ortaokul ve lise bursuna ihtiyacı olduğunu ve babasının ölüm durumunu biliyor hem sadece tsubasa ve hyuga değil ki analiz yapıyorlar bilgisayardan sawada küçük hemen alamayız diyorlar matsuyamanın tekniği zayıf diyor adam geliştiririz diyor misaki olur diyor kalp durumundan haberleri olmadığı için o zaman field no koushi misugi de listelerinde wakabayashiyi sakat ve henüz göremedik ama o da olabilir fakan birsürü konuşma var o tsubasa hyuga mevzusu santrafor içindi zaten finalde o azmi görüyor o yüzden ikisini birden almaya karar veriyor
S.G.G.K
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"

Bölümleri hazırladım, aşağıdan indirebilirsin.

Ek Dosyalar
.rar   Kids Dream arc 38-39.rar (Dosya Boyutu: 41.5 MB / İndirme Sayısı: 4)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
39. Bölüm

Meiwa takımındaki herkes Hyuga ne derse onu yapar, özellikle elemelerde Hyuga'nın sert futbolunu kabul ettiklerinden beri. Ama Sawada bu duruma ilk kez karşı çıkıyor ve Hyuga'nın hatalı olduğunu savunuyor. Bir de Sawada herkesten 2 yaş küçük, bu hareketi bayağı takdir edilesi. Hyuga bu sayede hatasının farkına varıyor. Ceza sahası dışından şut çekmesinin sebebini açıklıyor. Bundan sonra Meiwa oyuncuları kaptanlarının Toho'ya gidip burs kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor. İkinci yarıda Meiwa çok iyi bir futbol sergileyecek.  Güzel

Bu arada bu sahnede Sawaki'nin "Bunu ben yapsaydım..." diye kötü düşünmesi komikti.  Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: 825mv5b.png]

Hemen ikinci yarının başında Sliding Force taktiğiyle Tsubasa ile Misaki'nin ikili oyun kontrollünü bozdular, Hyuga son hamle olarak topu Tsubasa'dan çaldı. Aslında burada Tsubasa ve Misaki o kadar kaymanın arasında birbirlerine pas atıp durumdan kurtulmaya çalışmak yerine faul alabilirlerdi.  ?????

Sawada, Hyuga'ya muhteşem bir pas aktardı, Hyuga bu sefer ceza sahası içinden denedi. Ama yine aynı şekil, tüm gücünü kullanarak sert bir şekilde topu Wakabayashi'nin karnına nişanladı. Bunu Tsubasa'ya da 2 kez yapmıştı. Ne kadar olay yaşanırsa yaşansın Hyuga hep bildiğimiz Hyuga olarak kalacak.  Dil Çıkarma

Wakabayashi kendisi gol olmasına rağmen topu çizginin dışında tutmayı başardı ve bu sefer Hyuga ceza sahası içinden de başarısız oldu. Tam bu sırada Hyuga'nın ailesi maça vardı, aynı zamanda gazetecilik yaptığı zamanlardan iş arkadaşları onu desteklemek için geldi. Bu noktadan sonra zaten hırslanan Kojiro, daha da hırslandı.

Tsubasa ve Misaki bu sefer Sliding Force'dan akıllıca kurturdular. Sawada, Misaki'ye yanlışlıkla tekme atıp sakatladı. Yine de Misaki ortasını yapmayı başardı. Tsubasa Wakashimazu'yu geçmek için şu zamana kadar hep başarılı olan Overhead Kick denemeyi düşündü. Bu akıllıcaydı, üstüne Tachibanalar'ı taklit ederek (burada Tachibanalar sinirlendi Dil Çıkarma ) kalenin direğinin üstünden zıplayarak daha da havaya yükseldi. Fakat Wakashimazu'nun karateci kaleci ve direkleri ne kadar iyi kullandığını unuttu. Wakashimazu, Tsubasa'nın direkten zıplayacağını önceden sezdi, kendisi de direkten atladı ve havada Tsubasa'nın röveşatasını kolayca durdurdu. Üstüne Tsubasa bu pozisyonda dayanamayıp sakatlandı, Wakashimazu Tsu'yu Tachibanalar'ı taklit ettiğine pişman ettirdi.  Dil Çıkarma

Wakashimazu ilk yarıda bir pozisyonda da ne tarafa vole çekeceğini sezip çok önceden Triangle Jump yapıp Tsubasa'nın şutunu yakalamıştı. Ken çok iyi bir sezgiye sahip.

40. Bölüm

Wakashimazu sergilediği muhteşem oyundan sonra topu Hyuga'ya gönderdi. Tsubasa ve Misaki zaten sakatlandığı için geri gelemezdi. Ortam artık tam Hyuga'nın gol atması için uygun durumdaydı. Hyuga kaleye doğru ilerlerken kendisine hayatı boyunca yardım eden herkesi düşünüp değerini anladı. En sonunda şutunu çekti, Wakabayashi yumrukladı ama top direkten geri sekti. Hyuga gol atmayı o kadar istiyordu ki Ishizaki ve Kishida'nın ayak koyduğu topa kafa vurmayı başardı. Başından kan geldi ama istediğine ulaştı, sonunda Wakabayashi'yi yendi ve attığı golle durumu 1-1'e getirdi.

Bu gol bence hikayenin en iyi ilk üç golüne girer. Çünkü Hyuga'nın psikolojisi bu atağa kadar çok iyi işleniyor ve dönen topa kafa vuruşunu yapması çok epik bir an. Wakabayashi, Nankatsu vs Shutetsu maçında olduğu gibi zayıf noktası olan dönen toptan gol yedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi