*

Kids' Dream Okuma Etkinliği

Bu konu; 221 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu mangaya bakarken diğer mangalarada göz atim dedim.
World you az çok biliyorum golden 23 de bitirdim ama world you açık ara önde onda çok daha güzel..
Golden 23 çok begenemedim yarısı hazırlık maçıymış zaten ilerde belki onlarıda bitiririz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
13. 14. 15. ve 16. Bölüm

Shimada'nın son dakikada gol yedikten sonra 10 kişiyle saldırmaları çok komik. Açık Ağızlı Gülümseme Morisaki son atakta şutu kurtardı, kurtarmasa Nankatsu bu turda elenip turnuvaya gidemeyecekti. Morisaki yediği goller yüzünden takımı mahvedecekken bir anda takımı kurtarmış gibi oldu. Bir de Tsubasa'nın attığı 3. golde Morisaki'ye asist yazıldı.

Shimizu, Tsubasa'yı 3 kişiyle mark edince Tsubasa daha önce bu kadar fazla kişiyle marke edilmemişti deniliyor. Ama Shimada maçında Tsubasa'yı 5-6 oyuncunun tuttuğu söyleniyordu.  xD

Tsubasa dışındaki tüm oyuncuların şutlarını rahatça yakalayan Kawakami'nin, Tsubasa'nın şutlarında hiç tepki verememesindense en azından reaksiyon göstermesini isterdim.

Wakabayashi'nin sakatlığının nüksettiği pozisyonda kahramanca topu yakalama sahnesi çok hoşuma gidiyor.

Shimizu aslında elinden gelenin en iyisini yaptı, Nankatsu'nun ataklarını uzun süre önlediler, Wakabayashi'ye gol atabilecek kapasitede oyuncuları olmadığı için sakatlığına oynadılar, mantıklı bir hamleydi.

Hyuga, Misugi'yi görmek için Tokyo'ya gitti ama ortalıkta Misugi yok. Moko, Wakabayashi'ye attığı havayı Misugi'ye atamadı.  Açık Ağızlı Gülümseme

Wakabayashi sakatlığı yüzünden turnuvada oynamayacağı haberine Hyuga'dan intikam alamayacağı için çok üzüldü. Okullar arası yarışmada maçı kazanmayı umursamayıp Tsubasa'dan gol yememeye odaklanmıştı, burada da şampiyonluğu umursamayıp Hyuga'dan gol yememeye odaklanmış gibi. Açık Ağızlı Gülümseme Ayrıca bu sahneden, Hyuga'dan yediği golü sakat değilken yeseydi ne derece sinirlenirdi çıkarabiliyoruz.

Roberto, Tsubasa'ya, Brezilya'ya götürme fikrinden yavaş yavaş vazgeçtiğini anlatmaya çalışırken Genzo ortaya çıktı ve "Tsubasa gel, konuşacağız!" diyerek adamı yanından götürdü. Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Roberto'nun söyleyeceği sözler havada kaldı.

@Hikaru Matsuyama

Alıntı: Bu Karma ya da Seçme takım olayını bence Sensei iyi akıl etmiş, diğer türlü zaten nasıl olacaktı ki: Shuutetsu (Wakabayashi) devre dışı kalacak ve Nankatsu (Tsubasa) mu devam edecekti? 

Dolayısıyla bölgeyi temsilen bir takım kurulması gayet iyi olmuş.

Bence zaten Yoichi'nin aklında en başından beri karma takım oluşturma düşüncesi vardı. Eğer sonradan düşündüyse güzel akıl etmiş ama dediğim gibi önceden aklındaydı diye düşünüyorum. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Evet, Kawakami konusunda tuhaf bir durum ortaya atılmış hakikaten. Diğer oyuncuların şutlarını rahat kurtarıyor ve Wakabayashi gibi yetenekli bir kaleci de onun iyi bir kaleci olduğunu söylüyor, ama örümcek ağından kurtulan Tsubasa ortaya çıkıp şutlarını çekince, her şutunu rahat bir şekilde içeri alıyor.  Dil Çıkarma En azından Tsubasa' nın bir şutunu kurtarabilirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
13. 14. 15. ve 16. Bölüm

Shimada maçın son golünü atacak iken Morisaki kaleci olduğunu hatırlayıp tutuyor artık. Topu tuttuğunda insanlar şaşırıyor, keşke şu kovalığından kurtulabilseydin Morisaki.  Güzel

[Resim: bt4x5xm.png]

Shimada maçı benim için en zevksiz maç bu seride ama bitti sonunda.  Yupi

Shimizu maçı çok hızlı geçilmiş bir maç gibime geliyor, başlarda güzel ama Wakabayashi sakatlanınca Shimizu kalesi yol geçen hanı oluyor.

Ayrıca kayarak sakatlarsın tamam ama bu pozisyon abartı olmuş bir tık. Yoichi Wakabayashi oynamasın diye elinden geleni yapıyor.

[Resim: i7v9qa7.jpg]

Bu panel ise bu seride en çok beğendiğim panel olabilir.

[Resim: kn8wuvx.jpg]

Alıntı:İlk seride diğer sinir bozucu şey ise rakiplerin hile hurda yapıp maç sonu "bizim içinde kazanın" demeleri.

Shimizu tam olarak burda bahsettiğim şeyi yapıyor. Wakabayashi sakatlansın oynamasın diyerek 6 kişi giriyorlar ama maç sonu tebrik ediyorlar kimsede yadırgamıyor.  Güzel

[Resim: p7vcn6w.jpg]
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Yukarı Çık Cevapla
17. ve 18.bölümler

Gruplar belli olduktan sonra ''her takımın yapacağı 6 maç vardır'' diye bir bilgi var. 3 maç olması gerekmiyor mu? Her grupta 4 takım var ve bu durumda her takım 3 maç yapmalıydı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"

Gerçek hayattan yola çıkarak CT'deki her turnuvada grupların 4 takımdan oluşacağını düşünme. CT'de farklılık olabiliyor. U-16 turnuvasında da mesela gruplarda 3'er takım var.

3109 günlük tam kayıt Veri Kitabı'nda bu tarz CT ile ilgili bilgiler var. Oradan öğrendiğimiz kadarıyla, bu turnuvanın her grubunda 6'şar takım bulunuyor, 5'er maç yapılıyor. Hatta mesela Nankatsu'nun, grubundaki Hanawa ve Meiwa dışındaki diğer takımları kaça kaç yendiği, o takımların isimleri vs. yazıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi