*

26. Okullar Arası Yarışma

Bu konu; 6 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26. Okullar Arası Yarışma

[Resim: cnv5t6y.jpg]

Şampiyon: Shutetsu Özel Okulu - Nankatsu Devlet Okulu (birlikte şampiyon)

Açıklama

Nankatsu Şehrinde yer alan Shutetsu Özel Okulu ve Nankatsu Devlet Okulu, kendi aralarında her yıl bir sefer okullar arası yarışma düzenler. Bu turnuva büyük bir şölen gibidir, bütün kasaba bunları izlemeye gelir. Öğrenciler çeşitli spor dallarında (futbol, beyzbol, karate, koşu gibi) birbirleriyle mücadele ederler. İki okulun toplam puanları vardır, her spordaki yarışmanın sonucuna göre puanlar kazanılır. En sonunda hangi okul daha yüksek puan toplarsa yarışmayı kazanır.

Tarih

Kids' Dream arc'tan önce

25. Okullar Arası Yarışmayı Shutetsu Özel Okulu kazanmıştı. Ayrıca futbol maçında Shutetsu, Nankatsu'yu 30-0 yenerek büyük bir hezimete uğratmıştı.

Kids' Dream arc

Tsubasa Ozora, Nankatsu şehrine taşındığında, Shutetsu kaptanı Wakabayashi'ye rakip olmak istediği için Nankatsu İO'na katıldı. Roberto Hongo da koç olarak katıldı. O zamandan sonra her şey değişti. Güçsüz bir takım olan Nankatsu zamanla güçlenmeye başladı ve Shutetsu ile boy ölçüşecek hale geldi.

Shutetsu'da oynanılan 26. Okullar Arası Yarışmada, final futbol müsabakasıydı ve iki okulun puanı 120-120 eşitlikteydi. Bu yüzden bu maçı kazanan takım şampiyon olacaktı.

Nankatsu Shutetsu arasındaki finalde Kisugi ve Tsubasa'nın karşılıklı golleriyle normal süre 1-1 bitti. Uzatmalarda sakatlanan Ryo Ishizaki'nin yerini Taro Misaki aldı. Uzatmalarda Wakabayashi ve Tsubasa'nın birer golüyle skor 2-2 tamamlandı. Daha uzatma olmadı ve iki okul beraber şampiyon ilan edildi. Bu 26 kez gerçekleştirilen yarışmada 2. kez beraberlikle biten turnuva oldu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
şu 30-0 biten maçı izleseydik.Diğer oyuncuları göstereceğim diye Shutetsu oyuncularını yediler
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi aynen abi bir o maçı birde wakabayashinin gol yemediği gençler turnuvasını izlemeyi çok isterdim
S.G.G.K
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi 

Shutetsu oyuncularını yediler sözünden sonra şunu farkettim, Shutetsu zamanında Nankatsu'dan çok iyiydi. Yani Shutetsu dörtlüsü Ishizaki'ye göre aşırı üstün konumdalardı. Ama sonrasında Ishizaki hepsini solladı. Açık Ağızlı Gülümseme

@Genzo_Misaki

Ben 30-0'lık maçı göstermemelerini normal karşılıyorum. Tsubasa ve Roberto'nun Nankatsu'ya katılmasından 1 yıl önceki zayıf takımın Shutetsu'dan çatır çatır goller yediği maç, başka bir özelliği ya da ilgi çeken bir yanı yok. Ama bu maç mangada gösterilmese de alternatif bir non-canon maç var. RT2002 animesinin ilk bölümünde Shutetsu ve Nankatsu saha için maç yapıyor. Her şey %100 aynı değil ama benzer yanları var (Shutetsu'nun pek çok gol atıp farkı açması gibi). Hatta 30-0'lık maça göre daha eğlenceli çünkü Tsubasa falan da var.

Wakabayashi'nin hiç gol yemeden Shutetsu'yu şampiyon yaptığı turnuvayı ben de merak ediyorum. Seride işlenen ulusal turnuvadan 1 yıl önceki ulusal turnuva, aslında Meiwa gibi takımların Shutetsu'yla karşılaşmış olması lazım ama mangada Hyuga'yla Wakabayashi'nin ilk defa sonraki yıl tanıştıklarına şahit oluyoruz. Tsubasa farklı şehirde olduğu için Nankatsu takımı da yoktu zaten. O yüzden Shutetsu'nun şampiyonluk yolu nasıl geçti merak ediyorum (aslında bununla ilgili bir konu açılabilir). O turnuva hakkında tek bildiğimiz Shizuoka bölge elemelerinin finalinde Kawakami'nin takımı Shimizu'yu 1-0 yendikleri.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Anime de o maçı Urabe, kendi takımı ile olan maçtan önce Nankatsu nun ne kadar zayıf olduğunu belirtmek için hatırlatmisti sanırım. Tsubasa da şaşırıp 30 - 0 mi demişti. İshizaki de mahcup bir tavırla "Aa şey" demişti.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Genzo_Misaki
Keşke izleyebilseydik

@Karl Heinz Schneider
Shutetsu önceki senenin şampiyonuydu.Shutetsu Trio zamanında Ulusal Turnuva tecrübesi olmadığı için Tsubasa'yı pas atacak kadar bile değerli görmüyordu.Wakabayashi fırça atınca pas atmaya başladılar.
İshizaki hala aynı ishizaki kimseyi solladığı yok kendisi sollanmasın da
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: