*

Nankatsu Ortaokulu

Bu konu; 10 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 - Akira Tsuboi - GK
5 - Susumu Sakurai - DF
8 - Shota Minowa - MF
9 - Yutaka Murashige - MF

Bu oyuncularla ilgili gerekli bilgilere ulaştım. Resimlerini aldım ve ona göre mevkilerini, tiplerini ayarlayıp ilk iki maça ekleyeceğim. İlgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Animede 3 numara olarak yer alıyor evet, ama mangayı okurken net bir şekilde sırt numarası belli olmadığı için onu # şeklinde bırakmışım. Muhtemelen dediğin gibi 3 numara olmalı, ama net bir şekilde belli olmayınca ben eklemiyorum o bilgiyi veri bankama.

@"Blade"

Ben cevap verene kadar sen öğrenmişsin zaten ama 2018 animesinde 3. bölümde Nishigaoka maçının başında gösteriliyor her birinin isimleriyle tipleri.

Nagano kısmına gelirsek, Nagano her zaman 3 numaraydı. Yani en azından mangada öyle. 11 numara boş kalıyor Misaki'den sonra. Lise takımında ise 11 numara yine Misaki'nin kendisi zaten. 10 numara boş bu sefer de.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Evet şimdi izledim o bölümü. Tüm oyuncuların altında ismi yazacak şekilde fotoğraflarını da gösteriyorlar. 

Oyunda Misaki Fransa'ya gittikten sonraki kadromuzda 11 numara mevkisi boş kalıyor ya oraya Nagano eklenmiş ama olmazsa ben Iwami biraz daha orta saha oyuncusu olduğu için onu 11 numara yapayım. 

Lise takımında kadro şöyle olabilir:

1 - Morisaki
2 - Nakazato
3- Nagano 
4 - Ishizaki
5 - Tsuyoshi Oda
6 - Takasugi
7 - Taki
8 - Izawa   
9 - Kisugi
10 - Tsubasa 
11 - Iwami 

şeklinde düzenleyebilirim. İlkokul kadrosunu da zaten senin verdiğin alttaki şekilde düzenlerim. 

1 - Akira Tsuboi - GK

2 - Masato Nakazato - DF
3 - Hiroshi Nagano - DF
4 - Manabu Okawa - DF
5 - Susumu Sakurai - DF
6 - Tsuyoshi Oda - MF
7 - Kenichi Iwami - MF
8 - Shota Minowa - MF
9 - Yutaka Murashige - MF
10 - Tsubasa Oozora - FW
11 - Ryo Ishizaki - FW
11 - Taro Misaki - FW

Misaki 2. yarı Ishizaki nin yerine oyuna girer.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"
Senin lise dediğin kadro ortaokul kadrosu. Oyunda bence numaralar oyunun izin verdiği ölçüde olduğu için çok zorlamaya gerek yok. Nagano'yu 11'e koyarsın, kendisi zaten 3 numara olmasına rağmen forvet oyuncusu ortaokul takımında.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Doğru haklısın, ortaokul kadrosu oluyordu. Ben karıştırmışım. 

Evet animedeki maçlarda forvet mücadele ederken görülüyordu. Bu durumda 11 numarada kalabilir. İlkokul kadrosunda ise zaten 11 numarada Ishizaki olacak ve Nagano orada defansta olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Nankatsu İlköğretim Okulu Karl Heinz Schneider 7 1,704 24-05-2023, Saat: 17:07
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Nankatsu Şehri Diğer Okul Takımları Karl Heinz Schneider 0 499 24-09-2022, Saat: 14:39
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Nankatsu SC Karl Heinz Schneider 1 2,014 21-09-2022, Saat: 21:57
Son Yorum: Taro Misaki _11

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: