*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sao Paulo 3-1 Goiás

Biz yine kaldığımız yerden devam. Rakibin 1, benim 3 topum direkten döndü, değişen bir şey yok. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Bu arada gerideyim biliyorum ama bayram sebebiyle bir süre ara vermem gerekecek etkinliğe. Memlekete gideceğim vs. Siz isterseniz önden devam edebilirsiniz ya da oynayıp kenara koyabilirsiniz.

Bu vesileyle de herkese iyi bayramlar.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 7 - 1 Palmeiras

İlk yarıda 5-0 ile ezdik rakibimizi, biraz da onun verdiği rehavetle olsa gerek ikinci yarıda gol bulmakta çok zorlandım. Nerede, Super Striker'daki Palmeiras, nerede buradaki garip rakiplerimiz.  uyu

@genzouke
Çok dikkat etmedim ama yeni bir şut değil de, bir önceki maçta Nelson'un söylediklerine kulak vererek tıpkı Ishizaki gibi maç sonrasında ya da normal antrenman sonrasında da çalışmayı sürdürdüğünü görüyoruz.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bayram açığını kapatmak için 2 maç oynadım, siz nasıl yapalım derseniz dönüşte ona göre oynarım.

Sao Paulo 7 - 1 Guaran(y)

Bamora olmasa zorlayabilirlerdi. Tam 5 tane Banana Shot kurtardı. Ayrıca 6 tane golümü Nelson attı.

Sao Paulo 3 - 2 Bragantino

Taffarel kolay kaleci de Dilceu bayağı iyi oynadı maçta. 1 tane Envelope Shot kesti 1 tanesini yavaşlattı kaleci de zorlanarak kurtardı. 2 kere de çizgiden Overhead vuruşunu çizgiden çıkardı. Lanet olası herif Drive Shot'ta kesince tek çarenin kontra ataklarla bastırmanın olduğunu anladım ve işe yaradı, tam 3 gol attım kontra ataklarla. Klavyeyi parçalamaktan zor döndüm maçta. Hamburg'dan sonra en zor maç olarak yazdım bunu. 

Rakip Flamengo, Coimbra ve Santana takımlarından tam 4 seviye daha yukardalar.

Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@genzouke

Maçın ardından Tsubasa: "Nelson-san dediklerinde haklı. Çalışmayı sürekli kılmak çok önemli. Ve ben bunu fark edemedim."

Gördüğün gibi dikkate değer bir cümle sarf etmiyor. Açıkçası Ishizaki-Nelson-Tsubasa üçgeninde geçen bu mevzu bana çok saçma ve CT'nin genel dünyasıyla büyük ölçüde çelişen, tutarsız bir sahne olarak geldi.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 7 - 2 Guarani
Santamaria'nın 2 güzel golü onlar için yeterli olmadı.  Güzel Bizde Nelson Ossan (Amca) her mevkide gayet güzel oynuyor.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,905 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,543 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi