*

2. Sezon Geliyor!

Bu konu; 36 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daha çok ilgi görecek world youth gibi mangaları animeye çevirme yerine aynı seriyi farklı grafiklerle işlemeleri tuhaf. Halbuki çok güzel konusu olan world youth ve benzeri mangalar daha fazla ilgi çekecekti. Bazı insanların kafası nedense farklı çalışıyor.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
O konuda hepimizin beklentisi aynı yeni şeyler görmek istiyoruz ben Sho Shunko,Levin,Bunnark,Cruyyford ve Naturezza gibi karakterleri görmek istiyorum
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Hepsinden çok Hyuga ile Hinonun kapışmasını gormek istiyorum açıkçası ben, o maçta çok güzel duellolar yapıldı hızlı şutlar havada uçuştu.
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
ay gercekten yeter. yine u-15 mi izletecekler millete? artik world youth ve devamini gormek istiyoruz. oyunlardaki gizli bariyerler gibi u-15'in devamini inatla gostermiyorlar. otesine gidilemiyor
Yukarı Çık Cevapla
Konuyu Shin Serisinden ilerletecekler gibi duruyor ama benimde tek istediğim herkes gibi wy olaylarını işlemeleri . Birde Türkçe Dublaj olması ilk sezondaki gibi. Bende sıkıldım şu arjantin,fransa,italya,almanya maçlarından. Konuyu artık genişletmeleri gerek
Yukarı Çık Cevapla
Captain Tsubasa (2018) animesini ben başarılı bulmuştum. 5 yılın ardından devam edecek olması haberine her şeyden önce sevindiğimi belirtmeliyim. Benim anime ile pek aram yok ve favori mangam World Youth ancak hayat bana bardağın dolu tarafından bakmasını öğrettiği için hiç yoktan iyidir diye düşünerek bu güzel gelişmeyi olumlu karşılıyorum. 

Elbette U-15 turnuvası sonrasında bu defa WY ile de yola devam etme kararı alacak olurlarsa süper olur. Tabi bunun olması da bu "yeni" çıkacak serinin tutulmasına bağlı. Bu nedenle bol bol izlemeli, izletmeliyiz diye düşünüyorum.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2023 (2. Sezon) Tartışma Konusu Karl Heinz Schneider 9 2,978 05-07-2024, Saat: 15:03
Son Yorum: ekapiyoldas

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: