*

Klonlama Yöntemi ile 40000 li Boş Bölümlere İstediğimiz Kadar Yeni Müzik Ekleme

Bu konu; 54 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müzik aktarımı Hex Editörün en zor 2-3 konusundan biri hem farklı oyundan müzikleri bulmak daha sonra onları uyumlu hale getirmek çok zor ama ortaya çıkan iş gerçekten mükemmel kaç gündür aktardığın müzikleri dinliyorum muhteşem,rüya gibiGülümseme
Diğer hack oyunlarındaki müzikleri ve nsf dosyalarını da araştıracağım.Çünkü çok fazla hack oynadığım için direkt olarak müzik bölümündeki müzikleri dinliyordum bir ara.Farklı müzikler bulursam onları da paylaşırım.
Çalışmanda kolaylıklar dilerim umarım güzel şeyler bulursun
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet normalde zor bir konu olarak bilinir, ki bana da 1 ay öncesine kadar öyle geliyordu ama sürekli hack oyunu ve nsf dosyalarından aktarım yapıp, kanal kodları ve yer göstermeleri de yapıp bunları dökümanlarda ayrı ayrı bölümlere ayırdığımız zaman ve tüm kodlara da göz attığımız zaman daha kolay bir hale geliyor. Şimdi çok daha rahat bir şekilde bulup aktarabiliyorum.

Müziği güzel olan hack ve nsf dosyalarını bulur paylaşırsanız bende kodlarını aktarmaya çalışırım. Ben tüm hack oyunlarına hakim olmadığımdan yani hepsine bakma fırsatım olmadığından ve sizin bu konuda daha iyi birikiminiz olduğu için hangi oyunların müzikleri iyiyse bunları paylaşırsanız beraber kodlarını araştırırız.         

Butterfly dediğiniz o 3.nes oyunundaki 3. sıradaki müziğin kodlarını buldum. Aşağıdan indirebilirsiniz. 15. sırada çalıyor. 

Uzun bir müzik olduğu için çok fazla kod grubu vardı. 1C010 dan 1C8D0 lara kadar devam ediyor. Birde normalde o oyunda aktarılan kodlar arasında müziğin tekrarlanmasını sağlayacak E8 li yer gösterim kodları yoktu ve bu yüzden müzik 1. döngüsünden sonra devam etmeyip kesiliyordu. Ben 4 kanal içinde her kod grubunun sonuna E8 XX XX şeklinde yer gösterim kodlarını girdim ve müziğin sürekli tekrarlanmasını sağladım.

Ek Dosyalar
.rar   Butterfly.rar (Dosya Boyutu: 216.49 KB / İndirme Sayısı: 6)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Jun Misugi" 

Belki istersiniz diye bu butterfly müziğini sizin Japonca' dan Türkçe' ye çeviri romunuza da ekledim. 70. sırada çalıyor. Takımlarda da 18. Çin maçında çalıyor ama siz isterseniz 70 kodu ile 7D0BC ofsetindeki takımlardan istediğinize bunu ekleyebilirsiniz.

Bu arada 70. müziği de eklemeyi başardım. Hatta 6F, 6E şeklinde geriye doğru birçok müzik kodunu da 71 - 85 arası müziklerde olduğu gibi kullanabiliyoruz. 99. sıradaki level atlama sesi, uçak sesi, 33. Brezilya maçın öncesi Tsubasa arkasını dönerken maçın başlayacağını belirten, sürenin dolduğu sahnedeki kısa ses olmak üzere birçok sesi ekstra olarak yeni müzikler için kullanabileceğiz. Bunları da mevcutta 42000 - 48000 arası bölümler dışında 40000 - 41000 - 48000 - 50000 - 60000 gibi istediğimiz bölümlere girebileceğiz.

Ek Dosyalar
.nes   CT2-Super Striker(Japoncadan türkceye ceviri) (Müzik Ekleme).nes (Dosya Boyutu: 768.02 KB / İndirme Sayısı: 4)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eline sağlık
Bu müzikle yapılmış bir Tsubasa videosu vardı.Tsubasa'nın Road to 2002'deki hareketleri şutları vardı.
Ne zaman duysam aklıma o video gelir.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Rica ederim. Daha önce tam dinlemeden hızlı geçmişim ama farklı ve kullanılabilecek bir müzik. 

Bu arada 70. müzik dışında 15 tane daha müzik ekleme ile ilgili kodlar buldum. Yani 70 ve 85 arası müziklere ek olarak 86 ve 99 arası müzikleri de ekleyebileceğiz. Ve bunlar içinde 40000 - 41000 ve 48000 - 49000 li bölümlere müziklerin içerik kodlarını girebileceğiz. Böylece 00 - 39 arası müzikler dışında 70 ile 99 arası müzikleri de ekleyebileceğiz ve toplam 70 müzik ekleyebileceğiz. Gerekli dökümanı hazırladıktan sonra sizinle paylaşırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Güzel haber.Ben de hack dosyalarıma bakıyorum farklı müzikler bulursam sana yollayacağım.
Eğer bulamazsam sevdiğim nes oyunlarından bazılarını nsf olarak gönderebilirim
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 54 6,540 26-07-2026, Saat: 18:18
Son Yorum: dragon
Bir Şutu Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü Ekleme Hiena 86 17,192 14-07-2026, Saat: 08:46
Son Yorum: kreray
Drive Şutu 6 Farklı Oyuncuya Farklı Sahnelerle Ekleme Hiena 19 3,366 14-07-2026, Saat: 08:22
Oyunculara Özel Hareket Ekleme Hiena 129 21,248 13-07-2026, Saat: 23:25
kalecilerimize alt tuş seçeneği ile özel kurtarış ekleme Askerullah 86 11,009 13-07-2026, Saat: 18:12

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: