*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katagiri: Koç Roberto

Roberto: Katagiri-san...

Katagiri: İtalya'dan Juventus'un ilgisi Hyuuga ve Wakashimazu üzerinde

Roberto: Öyle mi... O halde Tsubasa ile karşılaşacaklar desene

Katagiri: Tsubasa için de Hyuuga için de iyi olacak. Her ikisi de gelişecektir.

Roberto: Değil mi. 
Tsubasa bu defa seninle karşılaşmayı dört gözle bekliyorum. (Yani, seni İtalya'da başarılı bir şekilde oynarken görmek için sabırsızlanıyorum diyor)
... Elinden geleni yap, Tsubasa!!

Wakabayashi: Haydi Tsubasa

Hyuuga: Lig maçlarını dört gözle bekliyorum!

Misaki: Tsubasa-kun, elinden geleni yap!

Matsuyama: Kaybedeyim deme!

Sanae: Elinden geleni yap, Tsubasa-kun!

...

Eveeet, bu şekilde oyundaki tüm çevirileri tamamlamış olduk. Sanırım artık kimse, bunlar ne diyor, senaryoyu anlamadık filan diyemez.  Dil Çıkarma
Tsubasa ile Hyuuga'nın bu oyundan itibaren İtalya maceralarının belirlenmiş olmasına memnun oldum.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Tüm çeviriler için teşekkürler. Bu çeviriyle sanırım etkinlik resmi olarak sonlandı. Bundan sonra kimse devam etmeyecek anladığım kadarıyla.

Ben de pazartesiden itibaren maçları belli aralıklarla yapıp koyacağım. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: hpfexp6.jpg]

Japonya vs Hollanda

27:50 Tsubasa (Soda) - Neo Cyclone
16:00 Hyuga - Kafa boş kaleye

36:40 Van Berg - Şut
27:50 Tsubasa - Clip Jump
17:20 ? - Overhead Kick
00:00 Matsuyama - Eagle Shoot

Japonya 4-2 Hollanda

Wakashimazu'nun enerjisi bittikten sonra zorlanmaya başladığım bir maç oldu.

Daha fazla gol atmayı bekliyordum ama olmadı. Matsuyama'nın bir Eagle Shoot'u direkte patlamıştı. Maçın sonunda kornerden öylesine Eagle Shoot çektim, bir kişi tarafından yavaşlatıldı ama ona rağmen gol oldu. Enteresan.

[Resim: 8ghg5jz.jpg]

Japonya vs Almanya

37:40 Hyuga (Misaki) - Lightning Tiger
31:00 Povlsen - Murder Shoot
00:40 Hyuga (Misugi) - Çalım

19:20 Tsubasa (Kazuo) - Neo Cyclone
04:40 Matsuyama (Misaki) - Eagle Shoot

Japonya 4-1 Almanya

Beklediğimden kolay geçen bir maç oldu. Favori karakterim Schneider'lı Almanya'ya karşı oynamak keyifliydi.

Maçın başında Kaltz'ın Hedgehog Dribble'ına karşı Misaki'nin Moonsault Pass Cut'ı topu uzaklaştırdı ve top Hyuga'ya geldi. Ardından ilk golü attım.

Durum 2-1 iken, kazayla Schneider'a yakalanıp topu kaybettim. Schneider, Wakashimazu'yla birebire girdi. Fire Shoot ile geçti ve top ağları yırtacaktı ki (yanılmıyorsam) Tsubasa topu çizgiden çıkardı. Akabinde boş kaleye bir şut daha çektiler ama Tsubasa yine çizgiden çıkardı ve topu bize kazandırdı. Çok şanslıydım. Maçın kırılma anı buydu.

[Resim: 7ohdits.jpg]

Japonya vs Arjantin

39:40 Tsubasa - Neo Cyclone
27:30 Hyuga (Kazuo) - Forcible Dribble
00:00 Misaki - Çalım

24:20 Hyuga (Misaki) - Forcible Dribble
15:50 ? - Kafa
08:50 Misaki (Hyuga) - Çalım
00:00 Tsubasa (Kazuo) - Clip Jump

Japonya 6-1 Arjantin

Maçın başında Diaz'dan top kaptım ve 1-0 öne geçtim. Sonra yine Diaz'dan top kaptım ama gole giden şutumu çizgiden çıkardılar. Arjantin'in kontra atağında topu kaptım ve 2-0 yaptım. Sonrasında Diaz sinirlenmiş olacak ki 10 tane çalım attı ve en son Wakashimazu'yu geçtikten sonra özel şutunu çekti. Gol olacaktı ki (yanılmıyorsam) Misugi topu çizgiden çıkardı. Sonrasında boş kaleye şut çektiler ama direkten döndü ve top bana geldi. Almanya maçında yaşadığım olaya çok benziyor, gerçekten inanılmaz şanslıyım.

Rakibin 3 tane çizgiden çıkardığı top var. Maçın sonunda kaleciyi çalımladıktan sonra yine çizgiden çıkarmaya teşebbüs ettiler ama çıkaramadılar ve gol oldu, bayağı sevindim bu duruma. Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Sao Paulo 5-1 Paysandu

Maçı yine aynı skorla kazanmam çok ilginç geldi. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 576j6sj.jpg]

Japonya vs İtalya

41:20 Hyuga (Misaki) - Lightning Tiger
33:20 Tsubasa - Neo Cyclone
22:40 Matsuyama (Misugi) - Eagle Shoot
00:00 Stratto - Megalozone Shoot

39:50 Tsubasa (Masao) - Neo Cyclone
18:10 ? - Şut
01:00 Rampion - Rocket Head

Japonya 4-3 İtalya

İtalya'nın final oynadığını ilk öğrendiğimde şaşırmıştım. Çünkü İtalya'dan daha değerli CT takımları var. Bu oyunda Serie A, İtalyan oyuncuları, kısacası İtalyan futbolu çok ön plana çıkmış. CT3'de Almanya, CT2'de ise Brezilya ön plandaydı.

Normal şuttan yediğim golü Wakashimazu'nun enerjisi bittikten sonra yemiştim. Rampion'un son dakikada attığı golü de enerjisi olsa tutabilirdi. 3-0 öne geçtikten sonra biraz bıraktım maçı ve 4-3 sonuçlandı.

...

İyisiyle kötüsüyle bir etkinlik daha bitmiş oldu. Bu arada Sao Paulo'nun Avrupa Turu hikayesini oynarken seviye kasmak kesinlikle gerekliydi, bu durumdan hiç memnun değildim. Japonya'ya geçtiğim zaman seviye kasmanın daha da şart olduğunu düşünüyordum ama oyun boyunca hiç seviye kasmadım. Japonya'yı kontrol etmeye başladığımızdan itibaren seviye kasmaya gerek duymadım çünkü milli maçlar o kadar zorlu değildi.
Yukarı Çık Cevapla

Sao Paulo 4-1 Cruzeiro
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,541 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi