*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Japan 3-1 Italy

Zor bir maç, ama kalede Genzo varsa kolay bir maç. Genzo rakibin ataklarına iyi direniyor. Gino'ya ise bir şekilde gol buluyoruz.

Buraya kadar oynayan herkes için teşekkürler. 26 Aralık'ta başlayacak şekilde oyunda A yolundan devam edeceğim. Eşlik etmek isteyenler otomatik alınan kayıt üzerinden edebilirler. Devam edip bazı maçları tekrar yapmak istemeyenler de, "meeting" ekranında en alt seçenekten o maçları geçebilirler.

Devam edecek olursa A yolu
Gizli İçerik - Spoiler Bilgi İçerir - Görmek İstersen Tıkla
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: k3rprsy.jpg]

Japonya vs Fransa

35:20 Hyuga (Tsubasa) - Lightning Tiger
30:40 Hyuga (Misaki) - Foricble Dribble
23:40 Tsubasa (Masao) - Neo Cyclone
05:50 Bossi - Sabre Noir boş kaleye

29:50 Pierre - Slider Shoot
22:20 Tsubasa (Misugi) - Clip Jump

Japonya 4-2 Fransa

Fransa'nın ara ara zorladığı, ama bulduğum rahat gollerle kazandığım bir maç oldu. Maçın başlarında her santralarında özel hareketlerimle topu kapmayı başardım ve üst üste gollerle öne geçtim. Sonrasında çok fazla atak verdim ve Wakashimazu'nun gücü 0'a kadar indi. Bir golü bu yüzden yedi, bir golü de kale boşken yedi. Yani genel olarak çok iyiydi. Hatta 2 enerjisiyle şut bile çıkardı. Nasıl oldu anlamadım.

Maçta iki kez Golden Combi'm kesildi.

Rakibin 3-4 tane şutu direkten döndü. İnanılmaz şanslıydım. Uzun süre bir daha bu kadar şanslı olamam. Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: r6bzqjf.jpg]

Japonya vs Kolombiya

43:20 Tsubasa (Kazuo) - Neo Cyclone
37:00 ? - Vole
23:50 Misaki - Çalım

38:00 Hyuga (Masao) - Forcible Dribble
32:20 Nitta (Kazuo) - Falcon Shoot
29:00 Tsubasa (Misaki) - Neo Cyclone
00:40 Hyuga - Forcible Dribble

Japonya 6-1 Kolombiya

Zorlu geçen ilk yarının ardından, ikinci yarının başında bulduğum gollerle maçı kopardım.

Hyuga son dakika Milutivic'den Tiger Tackle'la top kaptı, iki defansı normal çalımladı ve kaleciyi Forcible Dribble ile uçurarak son enerjisiyle golünü attı.  Kalp - Sevgi

[Resim: ixtwumf.jpg]

Japonya vs Danimarka

37:40 Tsubasa - Clip Jump
30:30 Tsubasa - Neo Cyclone
08:20 Nitta (Misugi) - Falcon Shoot
07:10 Hyuga - Dragon Tiger
01:00 Nitta (Kazuo) - Falcon Shoot

42:10 Tsubasa (Kazuo) - Neo Cyclone
34:00 Misaki (Kazuo) - Çalım
29:20 Hyuga - Forcible Dribble
11:20 Hyuga (P)

Japonya 9-0 Danimarka

Çok kolay geçen bir maçtı. Schumacher'ın maç öncesi artisliği yüzünden Hyuga, Dragon Tiger'ı keşfetti. Schumacher, CT2'deki Meao'dan ders almış olmalıydı.

Brezilya bu rakibi nasıl geçemedi, özet olarak bize gösterselerdi iyi olurdu. CT2'de yarı finalde Fransa'nın nasıl Gertise'yi geçemediğini gördüğümüz gibi, Brezilya'nın da Schumacher'ı nasıl geçemediğini görmek güzel olurdu.  Güzel
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider   Yani oyunda mantık yokki..Madem Brezilyayı eleyen bir takım düşündünüz az kaleciyi güçlü yapın baride olabilir diyelim..

[Resim: 6eneb1p.jpg]

Hollandayı 5-2 yle geçtikten sonra ct oyunlarındaki en zayıf Müllerli Almanyayıda rahat geçtik sayılır..
Hollanda ise normal oyuncuaların gereksiz şut çekmeleri olmasa zor takım olurdu..
Bu oyunda oyuncular güçlü oyunculara pas vermiyor herkes kafasına göre takılıyor..
Almanya maçında da Schneideri bir kez ya gördük ya gömedik.Brezilya maçıda ölediydi..
Yine ct2 de bu yönüyle ct4 den çok daha mantıklı ve üstün..
Yukarı Çık Cevapla
Final maçına başlarken

Charlie: Ve artık finaldeyiz. Japon oyuncuların ardından İtalyanlar sahaya çıkıyor. Riveri, Giascinto'yu görüyorum. Aa ve de işte bu çocuk! Şu ana kadarki gol krallığında zirvede...

Tsubasa: !

Charlie: 10 numaralı Stratto-kun!

Tsubasa: N, ne!? 

Charlie: Bölge ön-elemelerinde çok fazla ön plana çıkmamıştı ama sonrasında fırtına gibi esti. Kısa sürede Van Berg'i geçerek an itibariyle 61 gole ulaştı!!

Wakabayashi: Maç başına 4,5 gol demek!

Tsubasa: Stratto...

...

Ben bu oyunda Stratto'yu çok severim ve bu nedenle bu senaryo benim çok hoşuma gidiyor. Ayrıca İtalya'yı ilk defa finalde görüyoruz, bu açıdan da güzel. Van Berg bu oyunda çok güçlü ancak Stratto'nun onu gol krallığı yarışında geçmiş olmasına sevindim.  Kalp - Sevgi  

[Resim: dfu4gxq.png]
İtalya'yı böylesine dağıtmak hoşuma gitmedi açıkçası.  Güzel
4,5 gol ortalamalı Stratto'dan 2 gol yedik.  Dil Çıkarma

...

Diğer kısımları da çevirmeye devam edeceğim ancak şimdilik sadece şu kadarını söyleyeyim: yapımcılar bu oyun sonrasında Tsubasa'yı Roma için düşünmüşler ancak biliyoruz ki Lecce'ye gidiyor. Nitta ise burada da söylendiği gibi Sao Paulo'da oynayacak ki zaten hem bu oyunda hem de CT5'te Sao Paulo oyuncusu. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bildiğim kadarıyla D yolu bu oyunun canon hikayesi. Zira Nitta'nın Sao Paulo'da olduğu tek yol o. Aslında o yüzden bu oyundaki milli takımlar net olarak canon diyemiyoruz, D yolunda milli maçlar olmuyor. Yine de diğer yollarda da devam oyununa bir bağlama çabası mevcut. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Maçın ardından

Tsubasa: Ka... kazandık...

Ishizaki: Evet...

Hyuuga: Şam... şampiyonuz...

Misaki: Tsubasa-kun

Souda: Dünya birincisiyiz

Wakabayashi: Zafer!!

Sanae: Tsubasa-kun

Japon Oyuncular: Yaşasın, kazandık! Biz kazandık!! Şampiyon Japonya!!

Stratto: Tsubasa! Şampiyonsunuz, tebrikler!!

Tsubasa: Stratto...

Stratto: Senden de bu beklenirdi

Tsubasa: Stratto sen de bunca gol atarak harika oynadın!

Stratto: MTsubasilan'ın ilk on birinde yer almak için çok çabaladım. Yalnızca Van Berg'i geçemedim.

Tsubasa: Gol atma yeteneğin inanılmaz!

Stratto: Ancak maçta hiç etkili olamadım.

Tsubasa: Bu, senin, harika bir silahın olacak (Özel şutu ve maç başına attığı gol sayısını kastediyor)

Stratto: Evet ve artık bu sayede Tsubasa'ya kaybetmeyeceğim!

Tsubasa: Öyle değil mi. Ama ben de çalışmaya devam edeceğim!

Stratto: Aynen öyle Tsubasa ama bunun için en uygun yerin İtalya ligi olduğunu düşünmüyor musun?

Tsubasa: ...

Stratto: Van Berg-san da seni davet etmedi mi? Ben de çağırıyorum (seni)

Stratto: Senden iyi bir yanıt bekliyorum, Tsubasa! Görüşürüz

Tsubasa: İtalya ligi... Orada Van Berg-san ve Pipin-san gibileri ve de Stratto var...

Sanae: Tsubasa-kun...

Tsubasa: Sanae-chan

Sanae: Tsubasa-kun

Tsubasa: Sanae-chan... Ben...

Sanae-chan: Avrupaya gitmek istiyorsun, değil mi

Tsubasa: Sanae-chan...

Sanae: Ben, bunun senin için daha iyi olacağını düşünüyorum. Yine yalnız olacaksın gerçi ama...

Tsubasa: Özür dilerim, Sanae-chan. Bu turnuvada mücadele ettikten sonra Avrupalıların kalite farkını... Sadece Brezilya değil, Avrupa futbolunu da deneyimlemek istiyorum.

Sanae: Evet...

Tsubasa: Bir sonraki dünya kupasını kesinlikle kazanacağız. İşte o zamana... seninle...

Sanae: Ben, beklerim. Kesinlikle beklerim. Bir sonraki dünya kupasını kesinlikle kazanmalısın. Sen bunu başarabilirsin, Tsubasa-kun!

Tsubasa: Söz veriyorum, Sanae-chan! Kazanıp sana döneceğim!

Sanae: Evet... Hayalini gerçekleştir!!

ÇEVİRİ DEVAM EDECEK...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,541 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi