*

2022 Dünya Kupası

Bu konu; 166 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto SodaKupayıda fas alıyormuş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yok o kadar da değil Gülümseme Portekiz eler Fas'ı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto SodaAbi İspanya'yı yenen takım portekize neler yapmaz adamlar Ronaldo yu o maç oynatmalaları lazım Yukarı Çık Cevapla Hırvatistan başımıza bela oldu yemin ediyorum. Önce Japonya'yı, sonra Brezilya'yı eleyerek 2 tuttuğum takımı da elediler. Kızgın - Sinirli

Kalecileri çok iyi, bu turnuva sonrası büyük bir transfer yapabilir.

Şimdi yeni bir takım tutmam lazım. Bari İngiltere kazansın.  Ağlama
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hırvatistan, Brezilya'yı eledi.

105+1'de Neymar'ın golüyle Brezilya 1-0 öne geçti, 117. dakikada Hırvatistan durumu 1-1 yaptı. Ardından penaltılara gidildi ve Hırvatistan 4-2 galip geldi.

Güney Kore'yi 4-1 yendikleri için Brezilya'ya sinir olmuştum, ayrıca Arjantin, Hollanda'yı yenip yarı finale çıkarsa eğer Brezilya'yla eşleşmesini istemiyordum, bu gibi sebeplerden ötürü Hırvatistan'ı tutuyordum ve kazanmasına sevindim.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hırvatlar şaşırtıcı bir şekilde devam ediyor. Tam 105+1 de herşey bitti derken 117 de golü atıp penaltılarda kazandılar . Brezilya da o kadar adam varken penaltıyı Rodrygo ya marquinhos a vermeleri saçmaydı bence. Kaleci livakovic bu turnuvadan sonra iyi bir takıma transfer olabilir. Bakalım Hollanda Arjantin maçı zorlu geçicek kalbim Arjantin den yana ama belli olmaz

@ScoUnk
Bana kalırsa fransa eler İngiltere yi acaba yine fransa Hırvatistan finali olur mu ? 86 ve 90 yıllarında da arka arkaya arjantin Almanya finali olmuştu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Dünya Kupasının Şampiyonu İspanya! Shadoww 4 277 20-07-2026, Saat: 21:49
Son Yorum: Wakasimazu Ken
2026 Dünya Kupası Tapates 19 1,013 20-07-2026, Saat: 09:41
Son Yorum: Tapates
2014 DÜNYA KUPASI’NIN FİKSTUR LİSTESİ! Tsubasaasd 7 6,292 29-06-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: Shadoww
Dünya Kupasını Kim Kazanır? Shadoww 3 325 24-05-2026, Saat: 19:12
Son Yorum: Tapates

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi